Oven

To je zlati teden za vas. Po dveh letih se Mars vrača v vaše znamenje. Počutili se boste navdušeni in pripravljeni na polno življenje. Vaše srce bo gorelo in, če ste v zvezi, bo odnos med vama s partnerjem izjemno strasten. Če ste samski, obstaja velika verjetnost, da boste spoznali nekoga posebnega, ki ima vse lastnosti, o katerih ste sanjali.

Bik

Obiskala vas bo Venera – vaše znamenje, ki prinaša veliko veselja v ljubezni. Pripravite se na veliko strasti. Uživali boste v tednu polnem akcije, skupaj z ljubljeno osebo. Priporočljivo je, da ste sproščeni, predvsem v sredo in četrtek, ko Venera in Pluton tvorita kvadrat, ki bi vas lahko naredil bolj občutljive. Če ne boste delovali impulzivno, boste opazili, da je veliko vaših misli neutemeljenih. Sprejmite le prijetne občutke in ne bo vam žal. Samski boste deležni velike pozornosti potencialnih partnerjev, privlačni ste in to čutite. Obstaja velika verjetnost, da boste začeli lepo razmerje.

Dvojčka

Nedelja se začne z znižanjem ravni energije. Vsa motivacija, ki vas je zadnje čase gnala, izginja. Na srečo so vaši najdražji v bližini, da vam pomagajo se sprostiti. Dobre novice prihajajo, če ste v ljubezenskem razmerju, v nedeljo. Če ste samski, bo to nekoliko težje, ker ste neodločeni glede smeri, v katero želite, da gre vaše ljubezensko življenje. Bodite potrpežljivi, saj vas kmalu čaka nekaj pomembnih trenutkov.

Rak

Pripravite se na številna srečanja z ljudmi različnih profilov, tako iz kroga prijateljev kot iz delovnega okolja. Udeleževali se boste dogodkov, ki vas bodo postavili v središče pozornosti in to vam bo všeč. Uživajte v dobri energiji, ki prihaja na vašo pot. Samski se boste sredi tedna zaradi srečanja Venere in Plutona potopili v nemirne vode. Morda boste doživeli situacije, ki vas bodo utrudile in prisilile, da opustite morebitno razmerje.

Lev

Ljubezenski horoskop pravi, da je to teden, v katerem sodelujete v dogodkih, ki vam prinašajo veliko sreče. Iz določenih srečanj bodo nastali načrti za prihodnost. Zdaj je mogoče organizirati počitnice. Če ste v zvezi, boste razvajani in cenjeni. Če ste samski, pojdite to nedeljo ven in se povežite z energijo okolice, saj se lahko znajdete v razmerju. 

Devica

To žal ni vaše najsrečnejše obdobje. Teden se začne z občutkom zmede in lahko pride do nesporazumov v odnosu. V odnosih v službi, pa tudi v prijateljstvu ali ljubezni bodo težave pri izražanju želja. Dejanja vašega partnerja bodo protislovna in nejasna. Bodite potrpežljivi, saj bo tudi to obdobje minilo. Med prazniki je priporočljivo, da ne sprejemate velikih odločitev. Če ste samski, je možno, da boste spoznali zanimivo osebo, vendar se zdi, da ni vedno pravi čas za sklepanje novih razmerij.

Tehtnica

Vaš vladar je Venera in, ko preide v znamenje bika, željnega pozornosti, vam daje veliko prednost. Ni vam treba trdo delati, da bi bili v središču pozornosti. Prejeli boste darila in presenečenja. Dobre novice prihajajo od vašega partnerja. Pred vami je lepa nedelja, ki vam prinaša veliko užitkov. Če niste v razmerju, se pripravite, da ga začnete, saj vam bo horoskop pripeljal osebo po vaših željah in to takrat, ko boste najmanj pričakovali.

Škorpijon

Pred vami je čaroben teden. Venera naslednji mesec prihaja v sektor vaše rojstne karte. Če že imate nekoga posebnega v svojem življenju, ta tranzit označuje obdobje stabilnosti in čutnosti. S partnerjem se bosta globoko povezala. Kljub temu bi lahko sreda vajino zvezo postavila na preizkušnjo, saj srečanje Venere in Plutona razkrije sence iz vaše preteklosti ali skrite zamere. S pomočjo odkrite komunikacije zlahka premagate izziv, strast pa se povrne. Če ste samski, vas Venera podpira in našli boste ljubezen.

Strelec

Položaj planetov je za vaše znamenje zelo ugoden. Dovolite si, da odločno ukrepate v smeri, o kateri ste dolgo sanjali. Imeli boste pogum, da naredite vse tiste stvari, ki jih do zdaj niste. Zvezde vas podpirajo predvsem na področju odnosov in komunikacije. Lahko se pogajate in pogovarjate. V ljubezni bodo prav tako samo dobre stvari. Če niste zaposleni, pojdite na zmenke. Vsi bodo želeli preživeti čas v vaši družbi in uživali boste v komplimentih.

Kozorog

Venera je v vašem sektorju ustvarjalnosti od 29. aprila, zaradi česar ste izjemno inovativni v vseh vidikih svojega življenja. V odnosih ste komunikativni in najdete rešitve za vsako težavo. Z ljubljeno osebo imate lepe trenutke. Če ste sami, bo prišlo do nepričakovanega srečanja, zaradi katerega boste na ljubezen pogledali z drugimi očmi. Pripravite se na veliko spremembo v svojem življenju.

Vodnar

Imate težke aspekte, zaradi katerih se boste počutili, kot da nosite kamen v srcu. Verjetno potrebujete odmor za razmislek, zato poskrbite, da počnete stvari, ki vas veselijo. Ne glede na to, ali gre za filmski večer ali dan v zdravilišču, poiščite nekaj trenutkov zase. Bodite previdni 1. maja, saj srečanje Venere in Plutona zaradi ljubosumja prinaša konflikte med vami in vašim partnerjem. Če niste v zvezi ta teden ni primeren za spoznavanje novih ljudi. Pravzaprav se boste za nekaj časa odrekli druženju, saj morate čas preživeti sami.

Ribe

Ljubezenski horoskop se ta teden začne z občutkom zmede. Morda boste potrebovali jasno sliko odnosa, v katerem ste. Lahko gre za prijateljstvo, v katerem je nastopila distanca, pa tudi za vajin ljubezenski odnos, kjer so se čustva ohladila. Bodite potrpežljivi in ​​ne sklepajte prenagljeno, saj boste odgovore na svoja vprašanja dobili v naslednjih dneh, predvsem pa med vikendom. Samski boste to nedeljo spoznali morebitnega partnerja, ki ustreza vašim kriterijem, piše Haber.ba.