Oven

Ovna pogosto prežema napihnjen ego in prepričanje v lastno superiornost, kar otežuje vzpostavljanje zdravih odnosov, tako v partnerskih zvezah kot v prijateljstvih. Njegova egocentričnost ga vodi v to, da se osredotoča na lastne potrebe in želje, pri tem pa spregleda potrebe drugih. Njegova nepopustljiva zahteva po nenehni pozornosti in potrditvi lahko sčasoma postane izčrpavajoča za tiste v njegovi bližini.

Tehtnica

Tehtnice pogosto krasi pretirana samozavest in nenehna potreba po občudovanju. Njihova domneva o lastni lepoti in vrednosti se kaže v nenehnem iskanju pozornosti in potrditve s strani drugih. Če jim okolje ne nudi zadostne pozornosti, se bodo potrudile izstopati z ekstravagantnim videzom, dramatičnimi zgodbami ali spektakularnimi dejanji, da bi osupnile prisotne.

Lev

Seveda se na tem seznamu znajde tudi Lev. Lev hrepeni po nenehni pozornosti in občudovanju, kar lahko včasih deluje izčrpajoče za tiste okoli njega. Potrudil se bo, da vas bo spoštoval, dokler ve, da ste predan prijatelj ali partner, vendar vse meri po sebi in bo vedno gledal na svoje interese. Njegova pretirana osredotočenost na lastno veličastnost lahko otežuje vzpostavljanje pristnih in globljih odnosov. Kljub temu pa ni zlonamerne narave - preprosto si želi biti v središču žarometov, kot otrok, ki išče odobravanje svojih staršev.

Kozorog

Kozoroga odlikuje močna volja in discipliniranost. Osredotočen je na doseganje svojih ciljev in se ne pusti zlahka odvrniti od poti do cilja. Njegova neodvisnost mu omogoča, da se ne ozira na mnenja, predloge in nasvete drugih, saj meni, da je njegov pogled najboljši, in bo vedno storil tako, kot se mu zdi najbolj pametno. Njegova vztrajnost mu pomaga premagati ovire in doseči uspeh, tudi v neugodnih razmerah, piše “Krstarica“.