Na spletnih omrežjih je nedavno zaokrožil na posnetek s seksualno vsebino, na katerem naj bi bil pogrešani 27-letni Splitčan Matej Periš. 

Mineva enajsti dan, odkar je 27-letni Splitčan Matej Periš, ki se je v družbi prijateljev odpravil na silvestrovanje v Beograd, za njim pa se je nato v noči na 31. december izgubila vsaka sled. Preiskava še vedno poteka, policisti pa preiskujejo vse možne sledi, ki bi lahko pojasnile mladeničevo izginotje usodne noči. Na spletnem omrežju Instagram je v teh dneh prav tako nastal profil, kjer lahko morebitne priče objavijo posnetke ali fotografije iz kluba Gotik, kjer se je Matej zabaval s prijatelji, ali ulic, kjer je bil nazadnje viden. Dlje kot je mladenič pogrešan, več je teorij, kaj naj bi se mu zgodilo, kje se nahaja in kdo je povezan z njegovim izginotjem.

“Periš se je iz kluba odpravil, da bi se dobil z dekletoma”

Na spletnem omrežju Twitter se je tako v teh dneh pojavil posnetek eksplicitne vsebine. Na njem je mladenič s cigareto v roki, podoben Perišu, ki ga oralno zadovoljujeta dve dekleti. Mladenič si veselo popeva pesem, ki igra v ozadju na prižganem televizijskem sprejemniku. Nemudoma so se pojavila gibanja, da je na posnetku Periš, eden izmed komentatorjev, je celo povedal, da se je Periš iz kluba odpravil zato, da bi se srečal z dekletoma na posnetku, poroča srbski portal Informer.

Po mojih zanesljivih informacijah je Matej stekel iz lokala, da bi se srečal z dekletoma na posnetku. Ne vem, kaj se je zgodilo z njim po tem. Ali je prišlo do težav pri plačilu prostitutkama ali je v igri kaj drugega, to je vprašanje za policijo. Verjamem, da je nekje v ujetništvu, morda celo v bordelu.

Komentar uporabnika na Twitterju

Posnetek je bil predan policistom, ki pa so ugotovili, da na posnetku ni pogrešani Matej Periš.

Lazić in Periš

Na posnetku ni Periš, ampak resničnostni zvezdnik

Policisti so ugotovili, da na posnetku ni Periš, ampak srbski resničnosti zvezdnik, ki je sodeloval tudi v resničnostnem šovu Zadruga, kjer sodeluje tudi Slovenka Denise Dame, piše srbski Informer.

Foto: Instagram, posnetek zaslona

Rade Lazić je priznal, da je na posnetku, obenem pa se je opravičil Matejevi družini.

Jaz sem na posnetku. Ta video je nastal že zdavnaj. Nisem v Srbiji, sem pa šokiran, da je video prišel v javnost. Vem tudi, kdo ga je objavil, ni pa mi jasno, kako so me povezali z izginotjem Mateja Periša. Opravičujem se njegovi družini, če jih je ta novica še bolj pretresla. Vse ostalo bom rešil na sodišču.

Rade Lazić

Iskanje pogrešanega se medtem nadaljuje, še vedno pa ostaja nejasno, kaj se je usodne noči dogajalo.