Iz Policijske uprave Maribor poročajo o prometni nesreči z udeležbo peške, ki je pri tem utrpela lahko telesno poškodbo, na območju Policijske postaje Slovenska Bistrica. Zaradi razjasnitve okoliščin iščejo morebitne očividce.

Odpeljal, ne da bi se ustavil

Danes, 9. 6. 2022 ob 6.50 uri, se je na lokalni cesti Leskovec – Črešnjevec, v neposredni bližini naslova Leskovec 74a, UE Slovenska Bistrica, zgodila prometna nesreča z udeležbo peške in neznanega voznika. Do prometne nesreče je prišlo tako, da je oškodovanka s tal pobirala padle ključe, neznani voznik pa jo je ob tem povozil po levi roki v trenutku, ko se je v predelu bankine oprla nanjo.

Neznani voznik, neznanega osebnega avtomobila karavanske izvedbe, sive barve, je po prometni nesreči odpeljal dalje v smeri Črešnjevca, ne da bi počakal na kraju.

“Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošamo vse očividce ter voznika osebnega avtomobila, da se zglasijo na Policijski postaji Slovenska Bistrica, Kolodvorska 21/B v Slovenski Bistrici, oziroma pokličejo na telefonsko številko 02 8432900, ali na telefonsko številko 113,” sporočajo iz PU Slovenska Bistrica.