Policisti policijske postaje Maribor I so ta vikend zaradi kršitve javnega reda in miru intervenirali v gostinskem lokalu na območju Maribora. Gostja je bila vinjena in ni upoštevala ukazov policistov. Zaradi zagotovitve javnega reda in miru so policisti odredili pridržanje zoper vinjeno gospo, so sporočili iz PU Maribor.

V Šentilju pijan moški razgrajal v zasebnem prostoru

S podobnimi incidenti so se v času med od 5. ure 10. 6. 2023 do 5. ure 11. 6. 2023, soočali tudi v Šentilju in na Ptuju. Policisti Policijske postaje Šentilj so intervenirali v zasebnem prostoru. Moški je razgrajal v vinjenem stanju in ni upošteval ukazov policistov. Zaradi zagotovitve reda in miru so policisti odredili pridržanje zoper vinjenega moškega.

Policisti policijske postaje Ptuj pa so zaradi kršitve javnega reda in miru intervenirali na javni prireditvi na območju Ptuja. Gost je bil vinjen in ni upošteval ukazov varnostnikov in tudi ne ukazov policistov. Zaradi zagotovitve javnega reda in miru so policisti odredili pridržanje zoper vinjenega gosta, so še sporočili iz PU Maribor.