Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor so v minulih 24 urah sprejeli na številki 113 skupno 234 klicev, med katerimi je bilo 96 interventnih in so zahtevali napotitev patrulje na kraj dogodka.

Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor so v minulih 24 urah sprejeli na interventni tel. številki 113 skupno 234 klicev, med katerimi je bilo 96 interventnih in so zahtevali napotitev najmanj ene policijske patrulje na kraj dogodka.

Skupno 16 prometnih nesreč

Obravnavali so 9 novih zadev s področja kriminalitete, kjer so zabeležili največ tatvin. Obravnavanih je bilo skupno 16  prometnih nesreč, od tega ena nesreča s telesnimi poškodbami, v kateri je ena oseba zadobila lažjo telesno poškodbo, preostale nesreče pa so se končale z materialno škodo.

Zaradi večkratnih kršitev cestnoprometnih predpisov, so bila trem večkratnim kršiteljem, zasežena njihova motorna vozila.

Skupno je bilo obravnavanih 16 kršitev javnega reda in miru, od tega 8 kršitev na javnem kraju in 8 kršitev v zasebnih prostorih. Zaradi kršitev javnega reda in miru tokrat ni bilo pridržanih oseb.

Ilegalni prestopi meje

Policisti Policijske postaje Ormož obravnavajo skupino enajstih tujcev, ki so ilegalno prestopili državno mejo, gre za 10 državljanov Bangladeša in enega državljana Pakistana. Za vse tujce se še zbirajo informacije povezane z ilegalnim prehodom državne meje.