Dva vinjena potnika, moški in ženska, sicer stara znanca policije, sta naprej grozila sprevodnici in želela z njo fizično obračunati, med prerivanjem pa je eden od njiju potisnil in pohodil tudi 4-letno deklico ter ugriznil njenega očeta.

Kot poroča Svet na Kanalu A, se je v soboto na enem izmed potniških vlakov na postaji v Mariboru zgodil incident, v katerem je med drugim nastradala tudi 4-letna deklica. Dva vinjena potnika, moški in ženska, sicer stara znanca policije, sta naprej grozila sprevodnici in želela z njo fizično obračunati, med prerivanjem pa je eden od njiju potisnil in pohodil tudi 4-letno deklico, ki ji je takoj priskočil na pomoč oče.

Nevaren ugriz

Ob pomoči še enega potnika sta nekako uspela nasilneža, ki je tudi bivši narkoman, onemogočiti, ta pa je očeta deklice hudo ugriznil v zapestje in nogo. Obenem mu je nasilnež v angleščini grozil, da bo ubil njega in njegove otroke. Zaradi ugriza je moral oče poiskati pomoč na Oddelku za infekcijske bolezni UKC Maribor, po hitrem testu pa so celo ugotovili, da z njegovo krvjo nekaj ni vredu, zato je noč preživel v bolnišnici.

Močno vinjenega napadalca so policisti za 12 ur pridržali, zaradi kršenja javnega reda in miru pa sledi 1000 evrov kazni.