Med rednim vzdrževanjem HE Zlatoličje so včeraj odkrili truplo neznanega moškega. Policija prosi za pomoč pri prepoznavanju neznanca.

Operativno komunikacijski center Policijske uprave Maribor je včeraj ob 12.24 prejel obvestilo, da so med rednim vzdrževanjem na Hidroelektrarni Zlatoličje, včeraj iz kanala reke Drave izvlekli truplo neznanega moškega.

Ga morda prepoznate?

Moški je star okoli 40 let, visok 180 cm, temno rjavih kratko pristriženih las, rjavih oči, srednje postave, z rahlo poraščeno brado in brki (neobrit). Oblečen je bil v majico s kratkimi rokavi, modro-zelene barvne kombinacije, z napisom »AD ŠTAJERSKA«, in v kratke hlače črne barve. Obute je imel črne nogavice in črne športne copate z belimi vzorci, z napisom Kipsta.

Ni šlo za nasilno smrt

Kriminalisti so opravili ogled kraja najdbe trupla. Opravljena je bila tudi obdukcija pokojnega. Dosedanja kriminalistična preiskava ni pokazala suma, da bi moški umrl zaradi tuje krivde. Kdo je pokojni moški policiji do sedaj ni uspelo ugotoviti. Prav tako na policijskih upravah nimajo prijave pogrešane osebe, ki bi ustrezala opisu tega moškega.

Kdo je pokojni moški policiji do sedaj ni uspelo ugotoviti. Prav tako na policijskih upravah nimajo prijave pogrešane osebe, ki bi ustrezala opisu tega moškega.

Ker s klasičnimi metodami dela policisti in kriminalisti za sedaj ne morejo ugotoviti identitete pokojnega moškega, prosijo za pomoč. V kolikor neznanega moškega prepoznate, to javite policiji na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200