Drama, ovita v tančico skrivnosti, še nima epiloga. Žensko truplo je poslano na obdukcijo, najden moški pa je po vsej verjetnosti njen nekdanji mož, ki je izginil že pred leti.

Slika je simbolična

Pred dvema dnevoma je policija v pomožnem objektu na dvorišču hiše v Leskovcu v Srbiji našla truplo 38- letne ženske. Sumljivi smrti je sledilo še eno razkritje, na prizorišču so policisti namreč odkrili še truplo moškega, ki je zalito z betonom.

Pokojnik naj bi bil žrtvin bivši mož

O vzroku smrti mlade ženske trenutno poteka preiskava, policija je že odredila tudi obdukcijo, poroča srbski portal blic.rs. Med tem so pristojni zaslišali ljubimca đrtve. Omenjeni portal poroča, da naj bi po sicer neuradnih, a zanesljivih podatkih, skupaj s preminulo B.S. umorila njenega takratnega moža.

Priča naj bi povedala, da je 38-letnica, ki je zdaj najverjetneje storila samomor, z ljubimcem pokončala moža in ga pred tremi leti zalila z betonom. Potem naj bi tako družini, kot tudi lastnim otrokom povedala, da je mož na delu v tujini, vendar imata reden stik.

“Res smo našli truplo in naročili obdukcijo, izvidi pa bodo poznani jutri,” je za Blic povedala Marija Sokolović iz PU Leskovac.

Izginotje 38-letne B.S. so pred dnevi prijavili družinski člani, pred dvema dnevoma pa so jo nato našli v zgradbi na dvorišču, še poroča blic.rs.