Festival Lent

Festival Lent letos prvič v avgustu, program kljub omejitvam pester, več nastopajočih bo iz Slovenije. Preverite kdo bo po vašem okusu.

Ajda Strajnar2 tedna

Sedaj je znano. Festival Lent 2020 se bo odvijal od 21. do 29. avgusta. Kot obljubljajo organizatorji,ne bo manjkalo velikih imen.

Uredništvo2 tedna

Za organizatorje Festivala Lent je negotovost v mesecih pred začetkom poletja že stalnica, letos pa je zaradi epidemije covid-19 še več neznank.

Uredništvo3 meseci

Z ognjemetom ob polnoči se je končal že 27. Festival Lent. Letošnja predstava na nebu je trajala precej dolgo, požela je velik aplavz.

Uredništvo1 leto

Danes in jutri se bodo na Zgornji Velki zvrstili glasbeno-plesni dogodki v okviru Festivala ujemi ritem sveta doma.

Uredništvo1 leto

Pomembno je, da otroke že od malih učimo smotrnega ravnanja z energijskimi viri in praktičnih veščin, ki jim bodo koristile v nadaljnjem življenju. Prav takšne delavnice so pripravili v sklopu Festivala Lent, na letošnjem ARTKAMP-u v Mestnem parku.

Uredništvo1 leto

Danes se bo na glavnem odru Festivala Lent, na Trgu Leona Štuklja, odvila open air techno zabava, ki ji bo dirigiral svetovni znani slovenski DJ UMEK.

Uredništvo1 leto

Art kamp in Festival Lent sta v navezi z Rajzefibrom zagnala akcijo, s katero želijo zasaditi nova drevesa v Mestnem parku.

Vanja Čiček1 leto

Slovenska techno legenda Umek bo danes nastopil na Trgu Leona Štuklja, izpostaviti pa velja tudi druge vrhunske prireditve.

Uredništvo1 leto

Stanovalci Lenta imajo v času Festivala Lent tri tedne omejen dostop do svojih parkirnih prostorov in garaž. Eden izmed njih je preteklo nedeljo, 23. junija, prejel visoko kazen od policistov, ki jih je poklical varnostnik, ker se stanovalec naj ne bi držal pravil spremenjenega prometnega režima.

Uredništvo1 leto

V petek, 28. junija 2019, na veliki festivalski open air oder, premierno prihaja UMEK.

Uredništvo1 leto