Festival Lent

Festival Lent letos v nekoliko spremenjeni obliki. Ker ne bo velikega odra na Dravi, bo glavno prizorišče na Trgu Leona Štuklja, zaradi naravovarstvenih pomislekov pa bo omejeno tudi dogajanje v parku.

Uredništvo1 teden

Žal so se govorice uresničile: Odgovorni niso podali soglasja za poletno obratovanje popularnega dnevnega lokala, ki prekriva stare bazene v Mestnem parku: slednji lahko obratuje le devet dni.

Vanja Čiček2 tedna

To so številke, ki so zaznamovale 26. edicijo Festivala Lent.

Uredništvo11 mesecev

Na zadnji festivalski dan je še enkrat zagorel Glavni trg, tokrat pod budnim očesom slovenskih kurjačev.

Uredništvo11 mesecev

Velika povorka folklornih skupin 30. Folkarta je navdušila tudi v nakupovalnem središču Europark.

Uredništvo11 mesecev

Se danes odpravljate na Festival Lent? Za vas smo zbrali vrhunce današnjega dogajanja, zato preverite, kam oditi danes!

Uredništvo11 mesecev

Kljub deževnemu popoldnevu je v park v okviru festivala Lent prišlo nemalo število obiskovalcev na dan Junakov, katerega glavna zvezda je bil biatlonec Jakov Fak.

Uredništvo11 mesecev

Na Festivalu Lent v Mariboru bo danes svoje popotovanje po Sloveniji začel 21. mednarodni festival uličnega gledališča Ana Desetnica.

Uredništvo11 mesecev

Pred veliko otvoritvijo že 30. Folkarta na Glavnem odru na Dravi so po Lentu poplesavali folkloristi iz Argentine, Črne Gore, Kenije, Peruja, Ruske Republike Tuve, Srbije in Slovenije.

Uredništvo11 mesecev

V okviru Festivala Lent se danes v Mariboru začenja 30. mednarodni folklorni festival Folkart. S folkloristi iz Argentine, Črne Gore, Kenije, Peruja, Rusije, Srbije in Slovenije bodo obeležili okroglo obletnico prireditve,

Uredništvo11 mesecev

Del festivalskega glasbenega utripa letos s kar štiriinpetdesetimi brezplačnimi dogodki na treh lokacijah v starem mestnem jedru.

Uredništvo11 mesecev