Lunos ob jubileju bogato nagrajuje tudi vas

Uredništvo , 01.11.20 ob 14:45

Slovensko podjetje, ki v vaše domove prinaša svež zrak ter v svetu slovi kot eno boljših, ima danes že več kot 20 000 strank, ob 10. jubileju pa želi Lunosova ekipa obdariti tudi vas. Vse najboljše, Lunos, mojster za prezračevanje!

Lunos ni le podjetje z izjemno tržno zgodbo, ampak podjetje, ki temelji na osebni izkušnji direktorja Milana Kusterja, ta pa je privedla do vsesplošnega uspeha, zavidljivih dosežkov in več kot 20 000 nadvse zadovoljnih strank. Prav v teh dneh mineva 10 let od ustanovitve podjetja Lunos, celotna ekipa z direktorjem Kusterjem na čelu pa se želi vsem obstoječim in novim strankam zahvaliti z bogatimi darili.

Kako? Stranke, ki že poznajo Lunosove vrhunske prezračevalne sisteme bodo ob deljenju svojih izkušenj in priporočil prejele zelo uporabne nagrade, bodoče stranke pa prav preko priporočil svojih znancev in odločitvijo za Lunosov prezračevalni sistem prejele največjo nagrado – svež, bolj kakovosten zrak v domačem okolju.

»Nagradna akcija sloni na deljenju uporabniških izkušenj s podjetjem Lunos. Lunos bo med tistimi zadovoljnimi strankami, ki bodo delile svojo uporabniško izkušnjo in priporočilo, podaril 10 pony koles, prav vsakega, ki bo oddal priporočilo, pa bodo obdarili z Lunos majico 10 let. Podrobnejše informacije bodo sicer prejeli prek e-pošte.«

»V Sloveniji imamo okoli 50.000 bolnih stavb, ki so neprimerne za bivanje. Prepričan sem, da skoraj vsakdo pozna nekoga, ki v svojem bivalnem prostoru potrebuje boljše prezračevanje ali pa ima resne težave z vlago. Nagradna akcija sloni na deljenju uporabniških izkušenj s podjetjem Lunos. Lunos bo med tistimi zadovoljnimi strankami, ki bodo delile svojo uporabniško izkušnjo in priporočilo, podaril 10 pony koles, prav vsakega, ki bo oddal priporočilo, pa bodo obdarili z Lunos majico 10 let. Podrobnejše informacije bodo sicer prejeli prek e-pošte,« razlaga direktor podjetja Lunos, Milan Kuster.

Delite svojo zgodbo in omogočite prijateljem, da zaživijo bolj »sveže«

Zgodbe in priporočila je mogoče objaviti na Lunosovi spletni strani, kot komentar na Facebook objavi Jesen brez plesni, ali pa kot samostojno objavo na Facebooku, kjer v svoj zapis označite podjetje Lunos, svojo izkušnjo pa nato delite s prijatelji, za katere menite, da bi vsekakor potrebovali malo Lunosove »osvežitve«. Vsi, ki se bodo v jesenskih dneh odločili za novost v svojem domu, pa lahko še do konca oktobra Lunosove sisteme vgradijo po kar 40-odstotkov nižji ceni.

Zgodbe in priporočila je mogoče objaviti na Lunosovi spletni strani, kot komentar na Facebook objavi Jesen brez plesni, ali pa kot samostojno objavo na Facebooku, kjer v svoj zapis označite podjetje Lunos, svojo izkušnjo pa nato delite s prijatelji, za katere menite, da bi vsekakor potrebovali malo Lunosove »osvežitve«.

O izjemno zanimivi zgodbi, ki je pospremila nastanek podjetja Lunos, viziji direktorja Milana Kusterja in vseh uspehih, s katerimi se lahko pohvali podjetje, pa lahko berete tudi v našem prispevku Podjetje, ki v vaše domove prinaša svež zrak že celo desetletje.

Izurjeni zdravniki bolnih hiš

Podjetje Lunos pa ob prvem jubileju že zagnano gleda v prihodnost. Danes so v Sloveniji skoraj brez konkurence, direktor podjetja, Milan Kuster pa pove, da imajo kar 17 monterskih ekip, ki so vsak dan na delu po vsej Sloveniji. »Vedno smo sposobni imeti vse na zalogi. Sposobni smo reševati različne težave v fitnes centrih, teniških halah, pisarnah, joga centrih, zdravstvenih domov, javnih objektih, a še zdaleč ne za vsako ceno. Šli smo torej obratno pot. Ne bomo pristajali na vsako ceno, pogoje in na nekakovostno opravljeno delo, kot si mnogi investitorji stanovanjskih skladov zamišljajo ob njihovih pogojih in ideji skupnega sodelovanja. Potencialno tovrstno sodelovanje tako mnogokrat pade vodo, nas pa potem kupci istih stanovanj pozneje kličejo, ker v stanovanju ne morejo dihati,« popularnost, do katere se je podjetje povzpelo v preteklih desetih letih povzema Kuster:

»Ni problema. Zato smo tu mi. Smo zdravniki za bolne stavbe.«

»Ni problema. Zato smo tu mi. Smo zdravniki za bolne stavbe. So pa določeni objekti, kjer so investitorji pametni in se da z njimi lepo zmeniti. Tudi v montažne hiše Marles in Lumar se že vgrajujejo naši sistemi. Največji del posla pa sicer še danes opravimo s fizičnimi osebami, tako novogradnje kot tudi adaptacije.«

Podjetje prav tako že dalj časa ni le prodajalec, ampak uspešen in izjemno prodoren razvijalec novih, še boljših tehnologij, ki bodo tudi v prihodnjih desetletjih skrbela za boljšo kakovost zraka v naših domovih.

Slovenski Lunos, ki ima tudi v mednarodnem pogledu posebno mesto, saj za razliko od tujih podjetij pretežno sodeluje s fizičnimi osebami, danes zaposluje kar 20 ljudi, ob tem pa za podjetjem stoji še 17 monterskih ekip, ki jih sestavlja 37 sodelavcev. Podjetje prav tako že dalj časa ni le prodajalec, ampak uspešen in izjemno prodoren razvijalec novih, še boljših tehnologij, ki bodo tudi v prihodnjih desetletjih skrbela za boljšo kakovost zraka v naših domovih.

Po desetih letih na vrhu vseh lestvic

Zadovoljnih strank je že več kot 20 000, veča pa se tudi število dosežkov, nazivov in priznanj. Predlani je bilo podjetje uvrščeno na lestvico časnika Financial Times, ki je predstavila 1000 najhitreje rastočih evropskih podjetij. Leta 2019 je Lunos v Berlinu prejel nagrado za kakovost, po kakovosti izdelka pa so se uvrstili med 100 najboljših svetovnih podjetij.

»Naš hiter vzpon in razvoj podjetja nista ostala neopažena.«

V lanskem letu je podjetje v Madridu na svetovni konvenciji o zavezanosti kakovosti BID prejelo nagrado WQC v kategoriji Golden 100, s čimer so se uvrstili med 100 svetovnih podjetij, ki si prizadevajo za nenehno izboljševanje, inovativnost, produktivnost in usmerjenost k odličnosti, v letošnjem letu pa so v Houstonu prejeli nagrado BIZZ Award ter priznanje v Dohi. »Nedvomno so nas tudi vse nagrade, na katere sem izredno ponosen, povzdignile in pozicionirale,« je na izjemno zgodbo svojega podjetja ponosen direktor Milan Kuster: »Naš hiter vzpon in razvoj podjetja nista ostala neopažena.«