Plinarna Maribor, družba z več kot 150-letno tradicijo zagotavljanja zanesljive in odjemalcem prijazne oskrbe s plini in energijo, v svoje vrste vabi novega sodelavca za prosto delovno mesto.

Delovno mesto MONTER – izvedba storitev (m/ž)

Od vas pričakujejo:

  • najmanj IV. stopnjo tehnične smeri (zaželena V. stopnja)
  • atest za varjenje in/ali spajanje in/ali druge postopke spajanja (zadoščajo ročne spretnosti, ateste bo izbrani kandidat opravil v roku enega leta)
  • vozniški izpit B kategorije
  • 3 leta delovnih izkušenj (zaželeno)
  • skrb za visoko strokovnost v skladu z navodili nadrejenega ter varovanje zdravja in požarno varnost.

Vaš delovni dan bo tesno povezan z izvajanjem različnih plinsko instalacijskih in montažnih del (servisiranje, vzdrževanje, redni pregledi in preizkusi, kontrola tlačne opreme, primopredaje in zagoni sistemov, skrb za tehnično dokumentacijo in evidence) na plinskih napravah, omrežju, instalacijah in trošilih za vse vrste plina.

Delo boste opravljali v dopoldanskem času, na terenu, pretežno v zaprtih prostorih (hiše, stanovanja, poslovni prostori). Po letu dni boste postali del uigrane ekipe za izvajanje dežurne službe.

Od kandidatov pričakujejo zavzetost in natančnost, odgovoren odnos do dela, timsko usmerjenost, željo po učenju in inovativnost ter pozitivno energijo.

Plinarna Maribor je podjetje, ki skrbi za dobro počutje svojih zaposlenih. Ponujajo urejen delovni čas, ob zanesljivi plači tudi letno nagrado, vključitev v pokojninski sklad, vzpodbudno in zanesljivo delovno okolje ter možnost osebnega razvoja in pridobivanja novih znanj.

Vabijo vas, da se predstavite z vlogo (in dokazili) na e-naslov [email protected] do  8. 10. 2023.