Poletje se počasi poslavlja, kar pomeni, da je s skorajšnjo menjavo letnega časa hkrati tudi idealna priložnost za menjavo službe. Še posebej, če o slednji razmišljate že nekaj časa. Da bo odločitev lažja, v tokratnem TOP ŠIHT izboru predstavljamo prosta delovna mesta samih uspešnih, izstopajočih podjetij naše regije, med katerimi se gotovo najde kaj za vas.

Če pa ne, pa vabljeni, da pobrskate po naši celotni rubriki TOP ŠIHT ali pa odklikate na spletne strani predstavljenih podjetij ter pregledate njihova preostala prosta delovna mesta!

Embedded IoT razvijalec

Kje? Nomnio

Si za to delovno mesto? Če imate izkušnje z vgrajenim programiranjem, poznate C/C++, znate delati s sistemi za nadzor izvornih kod in ste vešči agilnega razvoja, vas vabimo, da se prijavite za delovno mesto Embedded IoT razvijalca pri podjetju Nomnio.

Kaj te čaka? Delovne naloge vključujejo razvoj programske opreme za mikrokrmilnike, vzdrževanje obstoječe programske opreme za IoT naprave, implementacijo, testiranje in analizo enot vgrajene programske opreme ter skrb za kakovost in standarde.

Delovni čas je polni delovni čas (40 ur/teden), zaposlitev je določena za 12 mesecev s 3-mesečno poskusno dobo. Pogodba o zaposlitvi je sklenjena za določen čas. Med bonitetami so transparentno nagrajevanje, možnost zaposlitve za nedoločen čas, nadomestilo za prehrano in prevoz, regres, fleksibilen delovni čas, možnost dela od doma, program uvajanja in mentoriranja ter možnosti dodatnega izobraževanja.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Prosta delovna mesta se obetajo tudi v ekipi Novogradnje Maribor.

Odprte pozicije vključujejo:

  • Vodja del (dipl. inž. grad.), ki bo kot odgovorni vodja del zagotavljal uspešno realizacijo najpomembnejših projektov.
  • Pomočnik vodje del, ki bo skrbel za koordinacijo in organizacijo dela na gradbiščih.
  • Delovodja, z nalogo usmerjanja in tehnične pomoči izvršnim ekipam na gradbišču.
  • Nadzornik gradnje večstanovanjskih stavb, ki bo zagotavljal, da vsi objekti ustrezajo najvišjim tehničnim in zakonskim standardom.

»Če ste pripravljeni biti del sprememb in soustvarjati prihodnost Maribora, vas vabimo, da se pridružite našemu timu. Vaše prošnje z življenjepisom lahko pošljete na naslov Novogradnje Maribor d.o.o., Glavni trg 18, 2000 Maribor ali na e-mail: [email protected] povabijo.

Proizvodni tehnolog

Kje? Impol

Si za to delovno mesto? Če ste tehnično usmerjeni posameznik z izobrazbo vsaj VI. stopnje, strokovnim znanjem 2D in 3D modeliranja ter poznavanjem CNC programiranja, ste vabljeni k prijavi za delovno mesto proizvodnega tehnologa (m/ž) v družbi Impol FinAl, d. o. o.

Kaj te čaka? Naloge vključujejo programiranje 3-, 4- in 5-osnih CNC strojev, optimiziranje procesa mehanske obdelave, osvajanje novih artiklov, sodelovanje pri projektih, priprava tehnične dokumentacije ter poznavanje zahtev in standardov v avtomobilski industriji.

Od kandidata se pričakujejo znanje 2D in 3D modeliranja, CNC programiranja, znanje uporabe programov AutoCAD, SolidWorks, poznavanje krmilja Fanuc in Mazatrol ter splošna računalniška pismenost.

Delovno mesto prinaša zaposlitev za nedoločen čas s 4-mesečnim poskusnim delom, polni delovni čas, dodatke za dobre poslovne rezultate, izplačilo regresa nad državnim povprečjem, ugodnosti za zaposlene ter možnost izobraževanja in razvoja kompetenc.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Prodajni inženir za prodajo strojev in tehnološke opreme

Kje? Ledinek

Si za to delovno mesto? Če ste ambiciozni posameznik z znanjem in izkušnjami v tehnični prodaji ter imate VII. stopnjo izobrazbe s smerjo gospodarskega inženirstva, strojništva ali lesarstva, ste vabljeni k prijavi za delovno mesto prodajnega inženirja za prodajo strojev in tehnološke opreme (m/ž) v podjetju Ledinek.

Kaj te čaka? Podjetje išče samostojne in motivirane sodelavce za trženje skobeljnih strojev, strojev za čelno spajanje lesa in avtomatiziranih proizvodnih linij. Delo poteka v Hočah pri Mariboru ter tudi v tujini.

Naloge vključujejo tehnično prodajo strojev in proizvodnih linij, snovanje konceptov lesnopredelovalnih linij, komunikacijo s strankami na globalnem trgu, pripravo tržnega gradiva, načrtovanje in vodenje naročniških projektov ter sodelovanje na sejemskih predstavitvah.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Strojnik CNC

Kje? Aluminium Kety Emmi

Si za to delovno mesto? Če imate izkušnje v delu s CNC stroji, ste natančni, organizirani in samostojni ter si želite sodelovati v dinamičnem delovnem okolju, potem vas vabimo k prijavi na delovno mesto strojnik CNC (m/ž) v podjetju Emmi.

Kaj te čaka? Vaše naloge vključujejo delo s CNC stroji, menjavo orodij, samostojno izdelavo izdelkov po načrtu, pripravljalno-zaključna dela ter druge naloge, za katere se boste usposobili. Delo poteka v treh izmenah.

V podjetju vam ponujajo zaposlitev za določen čas z možnostjo dolgoročnega sodelovanja, delo za polni delovni čas, dodatna usposabljanja, možnost osebnega in poklicnega razvoja ter zagotovljeno toplo malico. Poleg tega organizirajo številne aktivnosti promocije zdravja ter zabavne dogodke za zaposlene in njihove družine.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Vodja varnostne operative

Kje? Protect

Si za to delovno mesto? Če imate večletne izkušnje s podobnim delom in vodenjem ekip, ste organizirani, natančni ter imate znanje na področju varnosti in varovanja, vas vabimo k prijavi na delovno mesto vodja varnostne operative (m/ž) v podjetju PROTECT – Infra d.o.o.

Kaj te čaka? Vaše naloge vključujejo strateško vodenje prodajne in operativno/logistične podpore poslovanju. Vodili boste ekipo 150 sodelavcev, optimizirali delovne procese, izvajali naloge logistike varovanja in skrbeli za pravilno izvedbo varnostnih storitev ter skladnost z zakonodajo. Prav tako boste odgovorni za sodelovanje v procesu sistema kakovosti, izdelavo internih aktov in zagotavljanje učinkovitosti dela.

V podjetju ponujajo vodstveno pozicijo v uspešnem podjetju, redno zaposlitev s poskusnim delom, možnost osebnega in kariernega razvoja, stimulativno plačilo, fleksibilno delovno okolje ter spodbujanje športnih aktivnosti ali drugih oblik sproščanja.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Prosto delovno mesto Kontrolor na tehničnih pregledih v Štajerskem avto domu – prijavi se tukaj.

Prodajni predstavnik na področju laboratorijske biomedicine

Kje? Mikro+Polo

Si za to delovno mesto? Če se prepoznate kot ciljno naravnana, kooperativna, komunikativna oseba, ki uživa v delu z ljudmi, išče nove izzive ter želi delovati kot prodajni predstavnik na področju laboratorijske biomedicine, vam danes predstavljamo priložnost za zaposlitev v priznanem lokalnem podjetju.

V podjetju pričakujejo, da imate ustrezno izobrazbo in izkušnje s področja laboratorijske medicine ter odlične komunikacijske veščine.

Kaj te čaka? Vaše ključne naloge bodo vključevale strokovno in profesionalno skrb za zadovoljstvo kupcev in dobaviteljev, usklajevanje z drugimi prodajnimi predstavniki in oddelki, pripravo letnih prodajnih načrtov, sodelovanje na sejmih ter pripravo ponudb.

Ponujajo vam takojšen začetek dela, zaposlitev za nedoločen čas, podporo ekipe pri uvajanju na delovno mesto, stimulativno plačilo, številna izobraževanja, zanimivo in dinamično delo v prijetni atmosferi, ter možnost sodelovanja v različnih dogodkih.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!


Podjetja, katerih prosta delovna mesta smo v TOP ŠIHT izbor vključili ta teden, sodelujejo tudi v prestižnem projektu Štajerski gospodarski oskar, ki bo že kmalu nagradil izstopajoča podjetja Štajerske.

štajerski gospodarski oskar