DOGODKI

Štajerski gospodarski oskar

Predano in dobrodelno likovno ustvarjaje mladih umetnikov v okviru projekta Štajerski gospodarski oskar so prepoznali in nagradili tudi v podjetju Sava turizem.

Uredništvo4 tedni

Predaja nagrad mladim ustvarjalcem zmagovalnih filmčkov na sedežu podjetja Nomnio je sproščeno zaokrožila natečaj projekta Štajerski gospodarski oskar.

Jerneja Potočnik4 tedni

Včerajšnji večer je zaznamovala slavnostna podelitev prvih Štajerskih gospodarskih oskarjev. Oglejte si utrinke gala prireditve, dobrodelne dražbe ter druženja!

Uredništvo2 meseca

Štajerski gospodarski oskarji so bili včeraj zvečer svečano predani v roke najboljšim. Kdo so nagrajenci in kaj vse se je na gala prireditvi dogajalo?

Uredništvo2 meseca

Pod sojem žarometov so bili danes v hotelu Habakuk slavnostno podeljeni prvi Štajerski gospodarski oskarji, razglašen pa je bil tudi Štajerski zaposlovalec 2022.

Uredništvo2 meseca

Družbi pomembnih podpornikov projekta, ki že kmalu obeta prestižno podelitev nagrad s televizijskim prenosom v živo, se pridružuje tudi Nova ljubljanska banka.

Uredništvo2 meseca

Nocoj se obeta dolgo pričakovani večer, prestižna podelitev inovativnih kipcev, ki jih bodo prejela izstopajoča podjetja, dogodek pa lahko na TV Maribor spremljate tudi sami.

Uredništvo2 meseca

Znan je zmagovalec filmskega natečaja “Mladi in gospodarstvo” v okviru projekta Štajerski gospodarski oskar.

Uredništvo2 meseca

Člani komisije za izbor nagrad za prvega Štajerskega gospodarskega oskarja so že izbrali letošnje prejemnike inovativnih kipcev, ki bodo znani že jutri zvečer.

Uredništvo2 meseca

Člani komisije izbora najboljših podjetij štajerske regije so v preteklih dneh med nominiranci izbrali zmagovalce, ki bodo na slavnostni podelitvi znani že to sredo.

Uredništvo2 meseca

Prihodnjo sredo bodo tako v hotelu Habakuk kot na vaših televizijskih zaslonih pod žarometom zasijali gospodarski uspehi Štajerske. Jih boste na domačih zaslonih spremljali tudi vi?

Uredništvo2 meseca