TOP ŠIHT: Prosta delovna mesta, na katerih boste delali z vrhunskimi mesninami, čokolado, vodenjem projektov …

Uredništvo , 28.09.23 ob 03:30

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokratni TOP ŠIHT predstavlja 9 prostih delovnih mest, ki so kot nalašč za vse, ki si želijo dinamičnega delovnega okolja.

TOP ŠIHT: Prosta delovna mesta, na katerih boste delali z vrhunskimi mesninami, čokolado, vodenjem projektov …

Delo z visokokakovostnim govejim mesom Black Angus in Wagyu, delo s čokolado, delo v uspešnem podjetju Perutnina Ptuj, projektno delo, delo z avtomobili … Tokratni TOP ŠIHT izbor zares ponuja sama dinamična prosta delovna mesta. Bo katero izmed njih vaše?

Komercialist na terenu

Kje? Foodium, d.o.o.

Si za to delovno mesto? Če si strasten komercialist, ki išče novo priložnost za razvoj kariere, je Foodium, d.o.o. pravi naslov. Trenutno iščejo izkušenega in motiviranega komercialista, ki bo odgovoren za terensko prodajo vrhunskih mesnih izdelkov in vzpostavljanje stikov s potencialnimi strankami po vsej Sloveniji.

V podjetju si želijo kandidata, ki ima izkušnje na področju prodaje, dobre komunikacijske veščine, sposobnost samostojnega dela ter organizacijske veščine, vozniški izpit B kategorije, poznavanje izdelkov ter znanje angleškega jezika.

Več o delu v podjetju Foodium, d.o.o. tukaj.

Kaj te čaka? Foodium, d.o.o. nudi konkurenčno plačo in priložnost za razvoj kariere v uspešnem in hitro rastočem podjetju, zaželen je lasten s.p.

Naloge, ki čakajo kandidata, so vzpostavitev kontakta s potencialnimi kupci; predstavitev izdelkov; podpora strankam pri prodaji; vzdrževanje dolgoročnih odnosov; reševanje reklamacij …

Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Če ste pripravljeni sprejeti izziv in postati del Foodium, d.o.o., nas kontaktirajte preko e-naslova [email protected] ali na telefonsko številko 040 873 310. Ne zamudite priložnosti, da postanete del zgodbe o uspehu in okusite svet vrhunskih mesnih izdelkov!

Sodelavec za projektno delo

Kje? Kadring, d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za to delovno mesto je potrebna VI/2. stopnja izobrazbe in vsaj 3 leta izkušenj na področju digitalnega usposabljanja ali sorodnem področju. Prav tako se pričakujejo razumevanje digitalnih orodij, platform in tehnologij ter znanje programiranja, digitalne varnosti, spletne etike in drugih relevantnih tem.

Pomembne so tudi sposobnost učinkovite komunikacije in predstavitve informacij različnim ciljnim skupinam, odlične komunikacijske sposobnosti ter visoka stopnja samoiniciativnosti, organiziranosti in prilagodljivosti. Prednost je znanje s področja robotike in poznavanje orodij LEGO robotike.

Kaj te čaka? Pri Kadring d.o.o. te čakajo raznolike naloge, med njimi načrtovanje in razvoj učnih načrtov za digitalna usposabljanja, priprava in prilagajanje gradiva za usposabljanje, izvajanje digitalnih usposabljanj v živo, sodelovanje z ekipo za pridobitev povratnih informacij in izboljšanje vsebine usposabljanja ter ocenjevanje in sledenje napredku udeležencev s zagotavljanjem dodatne podpore, kjer je potrebno.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Specialist v B2B prodaji čokoladnih izdelkov

Kje? Naturalica foods, d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto Specialist v B2B prodaji čokoladnih izdelkov, ki ga ponuja podjetje Naturalica foods d.o.o., se pričakujejo kandidati s samoiniciativnostjo, vztrajnostjo, prodornostjo ter vsaj 5 let delovnih izkušenj na področju prodaje.

Zahtevana je tudi vsaj VI. stopnja izobrazbe ustrezne smeri, močna prodajna usmerjenost, računalniška pismenost za uporabo programov, dobre komunikacijske sposobnosti, aktivno znanje angleškega jezika (znanje nemškega jezika pa je dodatna prednost) ter vozniški izpit B kategorije.

Kaj te čaka? Delo na tem delovnem mestu vključuje načrtovanje in izvedbo prodajnih aktivnosti, aktivno pridobivanje novih potencialnih partnerjev, pripravo ponudb, razpisno-ponudbene dokumentacije, izdelavo kalkulacij, pripravo pogodb, spremljanje realizacije naročil in obveznosti do kupcev ter skrb za ključne kupce, kar vključuje razvoj poslovanja, doseganje ciljev ter vzdrževanje odnosov.

Prav tako so med nalogami vodenje in realizacija projektov v oddelku, sodelovanje v prodajnih aktivnostih, priprava poročil o delu in rezultatih aktivnosti ter sodelovanje in podpora pri razvoju in uvajanju novih izdelkov.

Delovno mesto ponuja redno zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečno poskusno dobo v stabilnem podjetju z visoko bonitetno oceno. Zaposleni lahko pričakujejo delo v prijetnem in sodobnem okolju, stimulativno plačilo, dodatek na uspešnost in druge ugodnosti, sodelovanje na mednarodnih sejmih, možnost stalnih izobraževanj, možnost napredovanja ter delo v profesionalnem in pozitivnem kolektivu.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Vodja polnilnice

Kje? Puklavec Family Wines d.o.o.

Si za to delovno mesto? Delovno mesto zahteva kandidate z ustrezno formalno izobrazbo, kot je 6. stopnja izobrazbe v živilski smeri, strojni smeri, smeri mehatronika ali drugih sorodnih smeri, ali pa 5. stopnja izobrazbe v teh istih smereh.

Poleg tega je potrebno funkcionalno znanje, vključno z računalniško pismenostjo in uporabo orodja MsExcel, ter vsaj 3 do 5 let delovnih izkušenj na področju živilstva, strojništva ali informacijskih sistemov. Prav tako je zahtevan vozniški izpit kategorije B.

Si za to delovno mesto? Naloge in odgovornosti vodje polnilnice vključujejo načrtovanje, usklajevanje, vodenje in nadzor aktivnosti polnilnice, s ciljem doseči strateške in letne cilje ter ukrepanje v primeru odstopanj. Poleg tega vodja polnilnice predlaga cilje polnilnice, skladne s strateškimi cilji podjetja, ter zagotavlja stroškovno učinkovito delovanje v okviru smernic in proračuna.

Vodi tudi zaposlene na oddelku, skrbi za njihov razvoj ter zagotavlja delovanje polnilnice v skladu s higienskimi standardi ter zakonskimi zahtevami. Prav tako je odgovoren za poročanje o rezultatih dela in vodenje evidence o opravljenem delu in porabljenem materialu in času.


Prosta delovna mesta za vas v rubriki Maribor24.si TOP ŠIHT objavljamo vsak teden, za še več izstopajočih kariernih nasvetov in namigov za nove karierne priložnosti pa nas spremljajte tako na spletni strani kot na naši Facebook strani Maribor24.si TOP ŠIHT!


Podjetje ponuja zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim delom v trajanju 6 mesecev. Delovno okolje je dinamično in kreativno, z zmožnostjo podpore mentorja in sodelavcev med poskusno dobo. Poleg tega nudijo stimulativno plačilo, možnost plačnega napredovanja, strokovna usposabljanja, motivacijske dogodke, možnost osebnega in kariernega razvoja ter majhne pozornosti ob praznikih. Delovno mesto se nahaja v Ormožu.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Tehnolog varne prehrane

Kje? Perutnina Ptuj, d.o.o.

Si za to delovno mesto? Delovno mesto tehnolog varne prehrane, ki ga ponuja podjetje Perutnina Ptuj d.o.o., zahteva kandidate z delovnimi izkušnjami v obdobju od 1 do 3 let.

Zahtevana izobrazba kandidatov vključuje VI. ali VII. stopnjo izobrazbe v živilski ali drugi ustrezni smeri, pri čemer je zaželeno vsaj eno leto delovnih izkušenj na enakem ali primerljivem delovnem mestu ter predhodne izkušnje na področju HACCP.

Prav tako je potrebno osnovno znanje angleškega jezika, medtem ko poznavanje dela v programu SAP predstavlja konkurenčno prednost.

Kaj te čaka? Naloge tehnologa varne prehrane zajemajo vzpostavljanje in vodenje sistema HACCP v glavni kuhinji in enotah, spremljanje kakovosti hrane na vseh lokacijah skladno s potrjenim poslovnikom, vodenje evidenc in beleženje podatkov v informacijskem sistemu, redno in kvalitetno izvajanje vzorčenja hrane ter vizualne kontrole ter usposabljanje zaposlenih na področju varne hrane.

Podjetje nudi zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim delom v trajanju 6 mesecev. Delovno okolje je dinamično in sodelovalno, z možnostjo dela v dopoldanskem času v kuhinji ter na drugih enotah po potrebi.

Prav tako ponujajo možnost izobraževanja, certificiranja in razvoja osebnih in poklicnih veščin, varno zaposlitev v stabilnem podjetju ter urejene pogoje dela. Delovno mesto se nahaja na Ptuju.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Viličarist (m/ ž/ s)

Kje? Gradec

Si za to delovno mesto? Delo bo obsegalo upravljanje z viličarjem, dovoz in odvoz materiala in izdelkov, nakladanje in razkladanje ter skladiščenje materiala in izdelkov, skrb za čistočo in urejenost delovnega prostora ter pregled in kontrolo dobavnic.

Kaj te čaka? V podjetju si želijo kandidata z izpitom in izkušnjami vožnje viličarja, ki je natančen, odgovoren in zanesljiv, je sposoben timskega dela, ima dobro znanje nemškega jezika na ravni B2, vozniško dovoljenje B kategorije in lasten prevoz ter je pripravljen na nadure in dvoizmensko delo.,

Kandidat si lahko obeta zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja, plačilo v višini 2.526,86 € bruto/mesec ter dodatek na izmensko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se na [email protected] ali na 0043664806768000.

Avtoličar (m/ ž/ s)

Kje? Gradec

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata z zaključeno izobrazbo smeri avtoličar, ki je hkrati natančen, zanesljiv, odgovoren in ima ročne spretnosti, je pripravljen na triizmensko delo, je pripravljen delati nadure, ima dobro znanje nemškega jezika (vsaj B1), vozniško dovoljenje B kategorije ter lasten prevoz.

Kaj te čaka? Tvoje naloge na delovnem mestu avtoličarja bodo lakiranje različnih komponent, priprava ter mešanje barv, odstranjevanje lepilne folije, nadzorovanje, nastavljanje ter vzdrževanje naprav, ki se uporabljajo pri delu, izpolnjevanje delovne dokumentacije …

Podjetje ponuja zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja, plačilo v vrednosti 3.096.54 € bruto/mesec ter dodatek na izmensko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se na [email protected] ali na 0043664806768000.

Vodja varnostne operative

Kje? Protect

Si za to delovno mesto? Če imate večletne izkušnje s podobnim delom in vodenjem ekip, ste organizirani, natančni ter imate znanje na področju varnosti in varovanja, vas vabimo k prijavi na delovno mesto vodja varnostne operative (m/ž) v podjetju PROTECT – Infra d.o.o.

Kaj te čaka? Vaše naloge vključujejo strateško vodenje prodajne in operativno/logistične podpore poslovanju. Vodili boste ekipo 150 sodelavcev, optimizirali delovne procese, izvajali naloge logistike varovanja in skrbeli za pravilno izvedbo varnostnih storitev ter skladnost z zakonodajo. Prav tako boste odgovorni za sodelovanje v procesu sistema kakovosti, izdelavo internih aktov in zagotavljanje učinkovitosti dela.

V podjetju ponujajo vodstveno pozicijo v uspešnem podjetju, redno zaposlitev s poskusnim delom, možnost osebnega in kariernega razvoja, stimulativno plačilo, fleksibilno delovno okolje ter spodbujanje športnih aktivnosti ali drugih oblik sproščanja.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Delo v proizvodnji (m/ ž/ s)

Kje? Gradec

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata, ki je natančen, zanesljiv, odgovoren in pripravljen na dvoizmensko delo ter ima morebiti tudi izkušnje v proizvodnji. Od kandidata pričakujejo tudi pogovorno znanje nemškega jezika na B1 ravni, vozniško dovoljenje B kategorije ter lasten prevoz.

Kaj te čaka? Delo na tem delovnem mestu bo obsegalo delo v proizvodnji, montažo oziroma sestavljanje posameznih komponent, upravljanje stroja, izvajanje kontrole in podobno.

Na delovnem mestu lahko pričakujete zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja, plačilo v vrednosti je 2.526.86 € bruto/mesec ter dodatek na izmensko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se na [email protected] ali na 0043664806768000.