Pridružite se vodilnemu tržniku premijskih mesnih izdelkov in razvijte svojo kariero v Foodium, d.o.o. – priložnost za izkušene komercialiste!

Foodium, d.o.o., podjetje in specializirana trgovina za uvoz in distribucijo visoko kvalitetnega govejega mesa Black Angus in Wagyu ter vrhunskih kosov teletine in jagnjetine, išče novega člana za svojo ekipo. Foodium že dolga leta slovi po kakovosti in odličnih odnosih s strankami. S premijskimi mesnimi izdelki so osvojili srca gurmanov in ljubiteljev vrhunskega okusa po vsej državi. Zdaj imate priložnost postati del te uspešne zgodbe in zgraditi svojo kariero kot komercialist na terenu.

Pridružite se Ekipi Foodium, d.o.o. kot komercialist na terenu

Če ste strasten komercialist, ki išče novo priložnost za razvoj kariere, je Foodium, d.o.o. pravi naslov za vas. Trenutno iščejo izkušenega in motiviranega komercialista, ki bo odgovoren za terensko prodajo vrhunskih mesnih izdelkov in vzpostavljanje stikov s potencialnimi strankami po vsej Sloveniji.

Foodium, d.o.o. vam nudi konkurenčno plačo in priložnost za razvoj kariere v uspešnem in hitro rastočem podjetju, zaželjen je lasten s.p.

Naloge, ki vas čakajo:

 1. Vzpostavitev kontakta s potencialnimi kupci: Vaša glavna naloga bo navezovanje stikov s potencialnimi strankami in gradnja dolgoročnih odnosov.
 2. Predstavitev izdelkov: Foodium ponuja vrhunske mesne izdelke, in vi boste odgovorni za njihovo predstavitev strankam ter pomoč pri njihovi odločitvi za nakup.
 3. Podpora strankam pri prodaji: Zagotavljanje vrhunske podpore strankam pri izbiri izdelkov in reševanje morebitnih vprašanj ali pomislekov.
 4. Vzdrževanje dolgoročnih odnosov: Gradnja trajnih odnosov s strankami je ključna za uspeh, zato boste skrbeli za njihovo zadovoljstvo in ponovne nakupe.
 5. Reševanje reklamacij

Pričakovanja, ki jih imamo:

 • Izkušnje pri prodaji: Izkušnje na področju prodaje so ključne.
 • Dobre komunikacijske veščine in sposobnost pregovarjanja: Sposobnost prepričevanja strank je ključna za uspeh.
 • Sposobnost samostojnega dela in organizacijske veščine: Samostojnost in organiziranost sta nujni za terensko delo.
 • Vozniška licenca B kategorije: Zaradi terenske narave dela je potrebna vozniško dovoljenje.
 • Poznavanje izdelkov, ki jih nudimo (prednost): Poznavanje mesa in izdelkov Foodium, d.o.o. je prednost, vendar ni nujno.
 • Znanje angleškega jezika: Osnovno znanje.

Če ste pripravljeni sprejeti izziv in postati del Foodium, d.o.o., nas kontaktirajte preko e-naslova [email protected] ali na telefonsko številko 040 873 310. Ne zamudite priložnosti, da postanete del zgodbe o uspehu in okusite svet vrhunskih mesnih izdelkov!