Igralni prenosniki, kot je Lenovo Legion 7, so superzmogljive naprave, ki zmorejo poganjati tudi najzahtevnejše igre.

Ob omembi imena Lenovo Legion Slim 7 bo vsak igričar zastrigel z šesi. A naj vas ne zavede dejstvo, da je to samo igričarski prenosni računalnik, saj zmore tudi vse ostalo, kar si boste zamislili - od video montaže do grafičnega oblikovanja. Vrhunski procesor Intel Core i7-13700K in grafika GeForce RTX 4060 z 8 GB spomina sta le dve od sladkosti, ki jih premore omenjena zverina.

[[image_1_article_67572]]

Zvezda igralnih prenosnih računalnikov

Lenovo Legion Slim 7 je zvezda v svetu igralnih prenosnih računalnikov. Poganja ga procesor Intel Core i7-13700K in se ponaša z izjemno grafično izkušnjo in zmogljivostjo brez primere. Lenovo Legion Slim 7 ni le igrača, temveč orodje, ki omogoča resnično izpopolnjeno igralno doživetje ter je namenjen tudi arhitektom in oblikovalcev.

Opišemo ga lahko kot skupek moči in elegance, pri čemer je vsaka podrobnost skrbno premišljena, pretestirana in izdelana z najvišjo mero natančnosti. Pod pokrovom se skrivata procesorska in grafična moč prave zverine, pripravljene na doseganje največ slikic na sekundo v svetu modernih 3D iger.

[[image_2_article_67572]]

Grafična kartica NVIDIA GeForce RTX 4060 zagotavlja izjemno gladko izkušnjo brez zamikov, medtem ko 16-palčni (40,6 cm) zaslon z ločljivostjo 3,2K in osveževanjem do 165 Hz poskrbi za izjemno jasnost in živahne barve.

Svetilnost 400 nits je gotovo v višjem razredu. S tankim okvirjem zaslona se popolnoma potopite v igralni svet, ki je bolj resničen kot kadarkoli prej.

Hladilni sistem ColdFront, da mu ne bo prevroče

Srce prenosnega računalnika je že omenjen procesor Intel Core i7-13700K. Njegova moč je brez primere. Da se ne bi preveč pregreval, poskrbi hladilni sistem Legion ColdFront. Tako lahko brez skrbi izvajate najzahtevnejše naloge ali se potapljate v intenzivne igralne seje.

Želite še več moči? Ni problema Za popolno vzdušje poskrbi svetlitev Corsair® iCUE RGB, ki daje takoj vedeti, da je to v prvi vrsti gaming prenosnik. Prilagodljive možnosti osvetlitve pa vseeno omogočajo, da svoj prenosnik prilagodite tako, da se popolnoma ujema z vašim slogom. Lenovo Legion 7 ni le zmogljiv igralni prenosnik, temveč prava bojna postaja. Z Lenovo Legion BoostStation Graphics Booster lahko še dodatno izboljšate svojo igralno izkušnjo.

S prenosnikom ga lahko povežete ga preko vrat Thunderbolt ™ 3 in uživajte v še večji zmogljivosti. To vam omogoča, da izpopolnite grafiko, dodate več prostora za shranjevanje ali priključite dodatno opremo. Ne samo, da boste lahko z njim igrali katerokoli igro, ki vam »pade na pamet«, ker gre za prenosni računalnik, jo boste odslej lahko igrali tudi kjerkoli.

Zmogljivem procesorju delajo družbo še 32 GB spomina DDR5, 1 TB hitrega NVME SSD diska in obilica priključkov. Serijsko je prenosnik, ki ga lahko dobite v priznani spletni trgovini Notesniki.si za 1799 EUR z DDV, opremljen tudi z licenčnimi Microsoft Windows 11 v slovenskem jeziku.


Podjetje Geri Computer d.o.o. je podpornik prestižnega projekta Štajerska gospodarska odličnost, projekta nagrajevanja štajerske gospodarske odličnosti, za katerim stojijo Štajerska gospodarska zbornica, Regionalna gospodarska zbornica Celje ter maribor24.si. 

[[image_3_article_67572]]