Če za poslovne potrebe, torej resno delo, iščete delovno postajo z izjemnimi zmogljivostmi in hkrati ugodno oziroma razumno ceno, potrebujete napravo z izjemnimi specifikacijami, na katero se boste lahko zanesli prav v vsakem trenutku svojega delovnega dne.

Namizni računalnik oziroma lahko kar rečemo delovna postaja HP Z4 G4 TWR – stolp ponuja to kar iščete. HP z modelom delovna postaja HP Z4 G4 stolp predstavlja izjemno zmogljivost in grafično moč, namenjeno profesionalcem.

[[image_3_article_67461]]

Ta namizni poslovni računalnik v obliki stolpa je opremljen z vrsto visoko kakovostnih komponent, ki omogočajo odzivno delovanje in hitro izvajanje zahtevnih programov. Serijsko so modeli HP G4 Z4 opremljeni z 16 GB spomina in nadgradljivimi na do 128 GB spomina. Ločena grafična kartica GeForce RTX4000 in vrhunski procesor Intel Xeon W-2125 sta ena od ključnih značilnosti računalnika HP Z4G4 TWR.

[[image_1_article_67461]]

Zakaj kupiti obnovljen računalnik?

Nakup obnovljenega računalnika je lahko pametna izbira iz več razlogov:

  • Cenovna ugodnost: Obnovljeni računalniki so običajno precej cenejši od novih. To omogoča pridobitev kakovostnega računalnika po bistveno nižji ceni, kar je še posebej pomembno za tiste z omejenim proračunom.
  • Okolju prijazno: Z nakupom obnovljenega računalnika prispevate k zmanjševanju elektronskih odpadkov. Ponovna uporaba in recikliranje elektronskih naprav zmanjšujeta obremenitev za okolje.
  • Kakovost in zanesljivost: Obnovljeni računalniki so običajno pregledani, popravljeni in testirani s strani strokovnjakov, kar zagotavlja, da so v dobrem delovnem stanju. Nekateri prodajalci celo ponujajo garancijo, kar povečuje zaupanje v kvaliteto izdelka.
  • Dostop do višjega razreda naprav: Nakup obnovljenega računalnika vam lahko omogoči dostop do dražjih in zmogljivejših modelov, ki bi bili kot novi morda zunaj vašega finančnega dosega.
  • Poslovna uporaba: Mnoga podjetja kupujejo obnovljene računalnike zaradi prihrankov pri stroških, obenem pa ohranjajo visoko stopnjo produktivnosti z uporabo zanesljive opreme.
  • Preverjena programska oprema: Obnovljeni računalniki pogosto pridejo s prednaloženim operacijskim sistemom in drugimi osnovnimi programi, kar vam prihrani čas in trud pri nastavljanju nove naprave.
  • Podpora in storitve: Veliko ponudnikov obnovljenih računalnikov ponuja podporo strankam in tehnične storitve, kar zagotavlja, da boste imeli pomoč, če se pojavijo težave.

Na splošno je nakup obnovljenega računalnika smiselna in racionalna odločitev, ki združuje finančne prihranke, ekološko ozaveščenost in zanesljivost naprave.

[[image_3_article_67461]]

Zakaj torej obnovljena delovna postaja HP Z4 G4?

Ker je boljše plačati manj in dobiti več! Ker tako varujemo naš planet in ker tako pametno razpolagamo z denarjem. Vsaka stranka nima 5000 EUR za najnovejši računalnik! Kdor pa dela resno delo in z računalnikom opravlja posel, pa mu 749 EUR ne bo veliko za tako zmogljiv računalnik, kot je delovna postaja HP Z4 G4. Naročila pošljite na: [email protected] in pohitite, saj je ponudba omejena!

[[image_2_article_67461]]


Podjetje Geri Computer d.o.o. je podpornik prestižnega projekta Štajerska gospodarska odličnost, projekta nagrajevanja štajerske gospodarske odličnosti, za katerim stojijo Štajerska gospodarska zbornica, Regionalna gospodarska zbornica Celje ter maribor24.si. 

[[image_4_article_67461]]