Šport

Zimske počitnice v Mariboru: številne aktivnosti za otroke

Uredništvo , 12.02.19 ob 12:35

V februarju prihaja teden, ki bo tako v znamenju športnih aktivnosti in druženja ob in na ledni ploskvi ter v bazenu.

 

Ni še dolgo tega, ko smo se super imeli in uživali v brezskrbnih božično – novoletnih počitnicah. Kot bi trenil, bodo kmalu zopet prosti dnevi in ponovno bo čas za dolgo pričakovane zimske počitnice, ki bodo tudi letos za en teden iz šolskih klopi »iztrgale« naše šolarje. V februarju prihaja teden, ki bo tako v znamenju športnih aktivnosti in druženja ob in na ledni ploskvi ter v bazenu.

Aktivnosti na snegu in v naravi

Počitniški dnevi bodo namenjeni športnim aktivnostim, ki jih bodo otroci lahko preživeli tudi v Športnih objektih Maribor, kamor so prisrčno vabljeni. Nekateri bodo tako zimske športne aktivnosti preživeli na snegu in v naravi, spet drugi se bodo podali v Ledno dvorano ali na bazen kopališča Pristan.

Termini drsanja.

Dodatni termini drsanja

Zaposleni na Športnih objektih v Mariboru ponovno vabimo otroke, njihove starše, skrbnike, stare starše, tete in strice, prijatelje in znance na aktivno preživljanje prostega časa med počitnicami na naši dve že standardni lokaciji.  V Ledni dvorani bomo poskrbeli za dodatne termine drsanja, ki bodo potekali po naslednjem razporedu:

Tečaj drsanja (5 dni) bo na voljo od ponedeljka, 18. februarja, do petka, 22. februarja 2019, med 8.00 in 9.30 uro. Za vse aktivne udeležence tečaja bodo skrbeli usposobljeni vaditelji drsanja.  Cena tečaja je 25,00 evrov, vključuje pa 10 – urni tečaj (šolska ura) in topli napitek na drsališču. Otroci, ki nimajo drsalk, si jih lahko izposodijo – cena 10,00 evrov. Prijave so še možne na tel. št. 041/685-583.

Za vstop na bazen tri evre

Od ponedeljka, 18. februarja, pa vse do petka, 22. februarja 2019, bomo v času od 10.00 do 12.00 ure skupaj z vaditelji in animatorji Plavalnega kluba Branik Maribor popestrili dogajanje za otroke v kopališču Pristan. Skupaj bomo plavali, se igrali v vodi ter počeli marsikaj, zato se nam pridružite in ne bo Vam žal. Cena vstopa na bazen je enotna in znižana, v času počitnic tako znaša 3,00 evrov.