Imenovanje Boštjana Cesara za novega trenerja NK Maribor buri številne duhove. Gre namreč za zapriseženega Ljubljančana, ki je sedaj sedel na klop Maribora. Na situacijo so se oglasili še organizirani navijači Olimpije Green Dragons, ki so na svojem Facebook profilu zapisali: "Od danes naprej imamo v Mariboru novega navijača!"

Green Dragonsi so med drugim objavili, da je Boštjan Cesar nekoč izjavil: "V nogometu nikdar ne moreš vedeti, kaj se bo zgodilo. Dejstvo je, da je Olimpija v mojem srcu, tako da...Zanjo sem že igral, v tem dresu sem začel kariero, zato je povsem logično, da sem njen velik navijač."

[[image_1_article_70874]]

Nezaželjen tako v Mariboru kot Ljubljani?

Kot še zapišejo Ljubljančani, se včasih človek enostavno vpraša: “Kaj ti je tega treba?!” In točno tako je v tej situaciji. "Ne marajo te v Mariboru, niti te tam želijo, zdaj pa si osovražen še v tvojem mestu, ki ga imaš po tvojih besedah tako zelo rad," dodajajo.

Green Dragonsi so razočarani, saj sami menijo, da so Cesarjevi prijatelji navijači Olimpije, da jo ima tudi sam v srcu. Potem pa naredi to, kar je storil sedaj. "Tukaj ne gre za športni izziv, tukaj gre za srce in ti to dobro veš! Vsak nosi posledice svojih odločitev sam," zaključujejo z objavo pri Green Dragonsih."

Celotno objavo pa najdete na povezavi.