Šport

Bogati šejk ponorel: “Za Ronalda sem plačal 200 milijonov evrov, on pa zna reči le Siuuuu”

Uredništvo , 31.01.23 ob 15:47

Portugalski nogometni zvezdnik novega poglavja ni začel najbolje.

Bogati šejk ponorel: “Za Ronalda sem plačal 200 milijonov evrov, on pa zna reči le Siuuuu”

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je pred dobrim tednom dni dočakal svoj uradni debi za Al-Nassr, s katerim je podpisal donosno pogodbo do leta 2025 in z njo postal najbolje plačani nogometaš na svetu. Novega poglavja pa ni začel najbolje. Po skromni predstavi na ligaškem debiju je portugalski napadalec doživel še poraz v polfinalu savdskega superpokala, kjer je bil od Al-Nassra boljši Al-Ittihad (3:1).

Nezadovoljen šejk po koncu tekme izlil svoje frustracije

Na svoji prvi tekmi v savdski ligi je imel Ronaldo kar nekaj priložnosti, a se med strelce ni vpisal. Njegova ekipa pa je vendarle zmagala. Tudi v drugo se Portugalec ni vpisal med strelce, njegova ekipa pa je dvoboj izgubila. Na tej tekmi je imel Portugalec veliko priložnost, a ni zadel. Trener Rudi Garcia je ocenil, da je prav Ronaldova napaka odločilno pripomogla k usodi njegovega moštva. “Ronaldo je zapravil priložnost, ki bi lahko spremenila potek obračuna v prvem polčasu. Čestitke Al-Ittihadu, bil je boljši nasprotnik v prvi polovici tekme. Reagirali smo, vendar nismo prišli do preobrata. Izgubili smo superpokal, a še vedno smo najboljši v ligi.

Nezadovoljstvo nad Ronaldovo formo pa se vse bolj razrašča tudi v klubskih pisarnah. Po spletu se je namreč razširil posnetek enega izmed direktorjev kluba, ki je po koncu tekme izlil svoje frustracije. “Za Ronalda sem plačal 200 milijonov evrov, on pa zna reči le Siuuuu,” je bil slikovit direktor kluba, priloženi posnetek pa to le še potrjuje. Pred tem je superzvezdniku očital, da ni več zmožen “zadevati, preigravati ali podajati.”

@dalu_cajamarca 🤣🤣🤣Estan enojadisimos😅 , siquiera agardezcan , que ya les sale el siuuuu….!!!#alnassar #alnassarfc #realmadridfc #arabiasaudita🇸🇦 #siuuuuu #cr7goat🐐 #cr7jr #ligaarabe🇸🇦 #cristianoronaldosfans1 #bichosiuuuuuuuu🐐🇵🇹 @نادي النصر السعودي #cristianoronaldoedit #humor #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #shiu #comandante #teamocr7 #💀💀 #🐐🇵🇹 ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Nova priložnost za dokazovanje ga čaka v petek. Takrat bo Ronaldo prvič gostoval v savdskem prvenstvu in se pomeril proti Al Fatehu.