Spletna stran Redanian intelligence je navdušence Netflixove uspešnice The witcher obvestila, da bodo tretjo sezono snemali tudi v Sloveniji. Velik del serije je bil že v prvi sezoni posnet v Evropi, v Sloveniji so nameravali snemati že prej, toda to zaradi omejitev, povezanih s širjenjem novega koronavirusa, to ni bilo možno, saj so bila omejena potovanja. Snemanje nove sezone bi se naj začelo že čez nekaj tednov.

Henry Cavill kmalu v Sloveniji?

Tretjo sezono priljubljene serije bodo snemali tudi v Italiji in na Hrvaškem. S snemanjem bi naj začeli v Italiji, in sicer na območju Južne Tirolske, nato se bodo preselili v Slovenijo, za tem pa na Hrvaško. The witcherja še zaenkrat niso snemali v nobeni izmed teh držav.

Tretja sezona naj snemanje začela konec marca ali aprila. 

Evropa je za serijo priljubljena, ker je bila tudi inspiracija avtorja knjige, po katerem je Netflixova uspešnica nastala. Zato so prvo sezono snemali v več evropskih državah, med drugim tudi na Madžarskem, v Avstriji, Poljski, Španiji … Tudi za drugo sezono so imeli takšne načrte, neuradno bi naj že takrat snemali v Sloveniji, toda zaradi pandemije se ti načrti niso uresničili. Bodo pa očitno to kmalu nadoknadili.

V Sloveniji se bi naj torej kmalu nahajali veliki zvezdniki kot je Henry Cavill, Anya Chalotra in Freya Allan. 

Netflix novice še zaenkrat ni potrdil.