Slovenija

Zaradi nesreče zaprta severna ljubljanska obvoznica, nastajajo zastoji proti Primorski

Uredništvo , 14.07.23 ob 17:09

Nekaj pred 16. uro je prišlo do nesreče na primorski avtocesti.

Zaradi nesreče zaprta severna ljubljanska obvoznica, nastajajo zastoji proti Primorski

Na primorski avtocesti sta zaradi prometne nesreče pred Brezovico proti Kopru zaprta vozni in prehitevalni pas, promet poteka po enem pasu. Nastaja daljši zastoj na južni ljubljanski obvoznici do razcepa Malence in na zahodni ljubljanski obvoznici do Brda. Okoli 16. ure sta trčila motorist in tovorno vozilo. Motorist je poškodovan ostal ujet pod vozilom. Gasilci GB Ljubljana so motorista rešili izpod vozila in ga skupaj z reševalci oskrbeli.

Zaradi prometne nesreče je zaprta tudi severna ljubljanska obvoznica med priključkoma Ljubljana Bežigrad in Ljubljana Tomačevo proti Zadobrovi. Nastaja zastoj. Obvoz je možen skozi mesto oziroma preko krožišča Tomačevo.

Počasi gre tudi na posameznih odsekih na primorski avtocesti od Postojne proti Ljubljani in naprej na južni ljubljanski obvoznici proti Rudniku, kjer je zamuda 40 minut.

Zastoji so tudi na Štajerskem. Na mariborski vzhodni obvoznici pred Malečnikom proti Šentilju se pot podaljša za 25 minut, proti Ljubljani pa za 15 minut.

Gneča je tudi na cestah Logatec – Vrhnika, Brezovica – Ljubljana, Lesce – Bled, Šmarje – Koper in Vič – Brezovica, poroča Prometno informacijski center.