Ob prihajajočem dnevu žena ne pozabite na svoje najdražje ženske. V tokratnem katalogu boste našli ogromno idej, kako z drobno pozornostjo presenetiti svoje dame.

Datum je sicer še čisto zimski, temperature pa že povsem pomladne. Izkoristite jih in se pomladnega čiščenja doma in okolice lotite še danes.

Čisto in sveže

Prelistajte nov Jagrov katalog tehnike, kjer po posebno ugodnih cenah najdete Kärcherjeve visokotlačne čistilce, sesalce ter pometače. Tudi čistila in originalne pripomočke iste znamke najdete v istem katalogu.

Po dobro  opravljenem delu se je potrebno tudi okrepčati, zato smo v tokratnem katalogu živil za vas po posebno ugodnih cenah zbrali domače izdelke. Slovenski prekajeni vrat si lahko privoščite že za 4,79 evra, zraven pa posežete še po pomurskem naribanem hrenu, za kozarček boste odšteli le 1,89 evra.

Povejte to s cvetjem

Ne pozabite, da 8. marca praznujemo mednarodni dan žena, zato se takrat v Jager odpravite po mešani šopek ali svežo primulo v lončku, seveda oboje po ugodni ceni. Če so vaše dame bolj vesele sladkega presenečenje, pa ne morete zgrešiti s čokoladnim srčkom, prikupno tortico za le 1,29 evra. V katalogu boste našli še celo vrsto cvetličnih ali sladkih idej, s katerimi lahko presenetite svoje dame.

V katalogu živil boste našli še celo vrsto cvetličnih ali sladkih idej, s katerimi lahko presenetite svoje dame.