Jutri dopoldne bo večinoma pretežno oblačno, na severozahodu bodo še padavine. Čez dan se bo delno zjasnilo, v hribovitem svetu na severu države bo nastalo nekaj ploh. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 26 °C. Tudi jutri in v četrtek se bodo popoldne še pojavljale plohe in nevihte, kjer večjih posebnosti ne pričakujemo, napovedujejo na Neurje.si.

V noči na četrtek bo ponekod prehodno deževalo. Padavine so bolj verjetne in jih bo nekaj več na severu države. Čez dan se bo delno razjasnilo, nastale bodo kratkotrajne plohe. V petek in soboto bo večinoma jasno, s kakšno popoldansko ploho v petek, medtem pravijo meteorologi na ARSO.

A v trenutni ohladitvi uživajte in zadihajte, kajti vsak dan bo topleje in kaj kmalu nas bo znova zajel vroč subtropski zrak, temperature bodo marsikje znova nad 30°C - predvidoma od sobote naprej.

V ponedeljek modeli zaenkrat znova nakazujejo prehod oslabljene fronte in možnost padavin v obliki neviht, ki pa bistveno ne bodo ohladile ozračja, še napovedujejo na vremenarskem portalu Neurje.si.