Deloglasnik, prvi zaposlitveni portal v Sloveniji te čaka s super novimi možnostmi za nove ponudbe aktualnih priložnosti za prosta delovna mesta. Za vas bomo vsak teden izluščili nekaj najbolj zanimivih in aktualnih delovnih mest širom Slovenije.

Kuhar (m/ž) –  delodajalec: SODEXO Prehrana in storitve d.o.o.

Napredno in uspešno podjetje išče delavca, ki bi skrbel za pripravo toplih in hladnih obrokov, organizacijo dela, vodenje in poznavanje dokumentacije HACCP. Podjetje ponuja delo za nedoločen čas (s tremi meseci poskusnega dela) ter primerno in redno plačilo. Za vse, ki si želite možnost za izobraževanje in napredovanje ter dostop do široke baze znanja.

Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj:

 

Čistilec – Sobar (m/ž) – delodajalec: Tristar d.o.o.

Podjetje išče redno, zanesljivo in natančno osebo za namene čiščenja apartmajev. Delo poteka na eni enoti v osrednjeslovenski regiji. Dopoldansko delo je plačano po dogovoru oz. cca 30 €.

Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj:

 

Komercialist v klicnem centru za podporo strankam (m/ž) – delodajalec: BARTOG PROIZVODNO IN TRGOVSKO PODJETJE D.O.O.

Podjetje z vizijo zagotavljanja najvišje kakovosti dobave pnevmatik, rezervnih delov, dodatne opreme in izvajanja servisnih storitev v svojo ekipo vabi komercialiste za podporo strankam pri prodaji avtomobilskih delov in pnevmatik za lokacijo v Trebnjem in Ljubljani. Delovno mesto zajema tudi skrb za zalogo in prodajni asortima, aktivno prodaja veleprodajnim in maloprodajnim strankam ter iskanje novih strank.

Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj:

 

Tehnolog (m/ž) – delodajalec: Senčila Medle d.o.o.

Družinsko podjetje iz Novega mesta ponuja delovno mesto tehnologa, ki zajema skrb za tehnološko disciplino izvajanja proizvodnje, zagotavljanje in nadzor nad kakovostjo izdelkov, optimizacijo obstoječih procesov… Prednost imajo kandidati z več izkušnjami na strojnem in razvojnem področju iz bližnje okolice Novega mesta. Obvezne delovne izkušnje s področja.

Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj:

 

Prodajalec trgovskega in gradbenega blaga (m/ž) –  delodajalec: JAGROS trgovina, proizvodnja in storitve, d.o.o.

Uspešno podjetje z več 700 zaposlenimi, katerega glavna dejavnost je maloprodaja živilskega in neživilskega blaga išče 3 kandidate za delovno mesto: Prodajalec trgovskega in gradbenega blaga (m/ž). Za izobr na delovno mesto se zahteva zainteresiranost za delo in poštenost.

Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj:

 

Koordinator orodij na projektih (m/ž)  –  delodajalec: ISKRA MEHANIZMI, d.o.o.

Uspešno podjetje s področja finomehanike, elektromehanike in elektronike je nosilec mednarodnega naziva “vlagatelji v ljudi”. Pogoji za prijavo na delovno mesto so  končana srednješolska izobrazba tehnične smeri, aktivno znanje angleškega jezika (zaželeno poznavanje tudi nemškega), zaželene izkušnje poznavanja orodij, osnovno poznavanje standardov ISO 9001 in IATF 16949. Podjetje išče kandidata z izraženo afiniteto do dela, ki je fleksibilen, proaktiven, zanesljiv in zmožen dela v timu

Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj:

 

Vodja delilnice (m/ž) –  delodajalec: SODEXO Prehrana in storitve d.o.o.

Napredno in uspešno podjetje išče delavca, ki bi skrbel za pripravo toplih in hladnih obrokov, organizacijo dela, vodenje in poznavanje dokumentacije HACCP. Podjetje ponuja delo za nedoločen čas (s tremi meseci poskusnega dela, delo je za krajši delovni čas – 30h tedensko. Za vse, ki si želite možnost za izobraževanje in napredovanje ter dostop do široke baze znanja.

Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj:

 

Komercialist (m/ž) – delodajalec: WELD PROIZVODNJA, TRGOVINA IN SERVIS, D.O.O.

Podjetje v svojo ekipo vabi komercialista. Delovno mesto zajema prodajo varilne opreme, nabavo varilne opreme ter administrativna in logistična dela

Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj:

 

Elektroinštalater (m/ž) – delodajalec: ELPRIMA GROUP d.o.o.

Podjetje z dolgoletno družinsko tradicijo na področju celovitih elektroinštalacijskih rešitev v svoj kolektiv vabi elektroinštalaterja za delo na stanovanjskih in industrijskih objektih. Delo za nedoločen čas zajema ustrezno izobrazbo, predhodne delovne izkušnje s področja ter vozniški izpit B kategorije. Za vse, ki ste pri delu samostojni, natančni in zanesljivi.

Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj:

 

Vodja proizvodnih skupin (m/ž) – delodajalec: IMP PUMPS d.o.o.

Hitrorastoče podjetje v svojo ekipo vabi osebo za delovno mesto Vodja proizvodnih skupin v Metliki (m/ž). Delovno mesto zajema sledeče odgovornosti: kakovostno, vestno in pravočasno izvedbo nalog, zagotavljanje varstva pri delu in požarnega varstva ter upoštevanje načel, predpisov in navodil. Če vas veseli delo s sodobno delovno opremo in delovanje v timu, nikar ne odlašajte s prijavo.

Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj: