Njegova sestra Rebecca Hertzberg-Pfaffinger je za New York Times povedala, da sta bila Gregory in njegov službeni pes 13. junija najdena mrtva v njegovem avtu na parkirišču banke. Hertzberg-Pfaffinger je v novici, ki jo je v sredo objavila tudi na Facebooku zapisala, da družina verjame, da je Gregory zaspal in "umrl zaradi vročinskega udara v vozilu." Za NYT pa je kasneje pojasnila, da uradni vzrok smrti še ni znan.

Gregory je igral Briana Tannerja, najmlajšega otroka v družini Tanner, v seriji "Alf". Čeprav je to njegovo najbolj priznano delo, je Gregory v osemdesetih in zgodnjih devetdesetih letih prejšnjega stoletja tudi večkrat gostoval v drugih televizijskih oddajah, vključno z "The A-Team", "TJ Hooker", "Fantasy Island" in "The Twilight Zone". Toda njegovo televizijsko delo ni bilo omejeno le na fizično delo. Svoj glas je posodil tudi različnim likom v animiranih serijah, predvsem "Fantastični Max", v kateri je glas posodil liku Benu. Gregory se je kot sam pojavil tudi v televizijski seriji PSAs "The More You Know", otroški seriji iger "I'm Telling!" in v epizodi "Fun House."

Po zgodnji igralski karieri je Gregory zapustil Hollywood in se posvetil drugim zadevam, vključno z delom v ameriški mornarici. Tam je z delom pričel leta 2003 in kasneje diplomiral iz meteorologije in oceanografije. Svoje strokovno znanje je uporabil za zagotavljanje napovedi in opozoril za letalsko in navtično varnost. Gregory je bil med svojo pomorsko kariero dodeljen ladji USS Carl Vinson (CVN 70). Leta 2005 je bil častno odpuščen iz mornarice in se kmalu po odsluženem vojaškem roku leta 2006 poročil s Sarah Gregory.

Benjamin Gregory Hertzberg se je rodil 26. maja 1978 v Encinu v Kaliforniji. Njegov oče, stric in sestra Hertzberg-Pfaffinger so bili igralci, njegova babica pa je bila agentka. Študiral je film na tamkajšnji Akademiji za umetnost, piše Variety.