Mariborčanka Nina Radi, ki jo poznamo iz oddaj Sanjski moški in Kmetija, je pred nekaj tedni obiskala rajske Maldive. Navdušena nad kristalno čistim morjem, čudovitimi plažami, okusno hrano in prijaznimi domačini, je razkrila tudi svoje načrte za nadaljnja potovanja in delila zanimivo prigodo z enega od svojih dopustov.

Letos bom nekajkrat obiskala slovensko in hrvaško obalo, septembra pa grem na športno tekmovanje v Bolgarijo. Konec leta bom najbrž potovala v tople kraje, nisem še čisto odločena, kam. Izbiram med Zanzibarjem, Sejšeli, Tajsko ali Balijem,” je Žurnalu24 o svojih načrtih povedala Radijeva.

Na enem izmed dopustov se je Mariborčanki zgodilo nekaj smešnega - v jutranjih urah se je zaprla na hodnik, saj je zamešala vhodna vrata z vrati za kopalnico. Žurnalu je Nina povedala: “Raje ne omenim, da spim gola. Ni mi preostalo drugega, kot da sem se po novo kartico odpravila do recepcije, do katere je pot vodila mimo jedilnice, kjer so gostje zajtrkovali.”

Nini, ki je pred kratkim praznovala 35. rojstni dan, je sicer najlepše doma. “Če bi kljub temu izbirala svojo najljubšo destinacijo, bi izbrala Južno Korejo in Tokio. To je tako barvit, razvit in drugačen svet od našega, da sem ga preprosto vzljubila,” še poroča Žurnal24.