Kolumbijski vplivnež Mike Jambs je prišel na naslovnice, potem ko si je dal po svetovnem prvenstvu v Katarju na čelo vtetovirati Messijevo ime. Če je bil še prej pod vplivom nogometne mrzlice, pa tetovažo sedaj že obžaluje.

“Prvih nekaj dni sem bil tako ponosen na svoje dejanje, zdaj pa si želim, da tega ne bi storil”

Vplivnež si je na eno lice vtetoviral še tri zvezde za tri argentinske osvojene pokale, na desno lice pa napis »dios« (bog), napisano kot D10S, da vsebuje še igralčevo znamenito majico s številko 10. Svoje nove tetovaže je ponosno objavil na družbenih omrežjih in čeprav je zanje dobil tudi precej zgražanja ter posmeha, je bil Mike na svoje dejanje tako ponosen, da se na to ni oziral. “Nikomur ne škodim, ne počnem ničesar nezakonitega,” se je branil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mike Jambs (@mike_jambs)

Zdaj, ko se je nogometna mrzlica umirila, pa je že priznal, da je storil napako. “Obžalujem, da sem naredil tetovažo, ker namesto da bi mi prinesla pozitivne stvari, je prinesla veliko negativnih, tako meni kot moji družini,” je žalosten priznal v novem posnetku. “Nisem si mislil, da bom to kdaj rekel, sploh pa ne tako kmalu. Prvih nekaj dni sem bil tako ponosen na svoje dejanje, zdaj pa si želim, da tega ne bi storil,” je priznal. Toda za obžalovanje je žal malo prepozno.

Foto: Posnetek zaslona, Instagram

Foto: Posnetek zaslona, Instagram

Po zmagi Argentine so se sicer številni oboževalci odločili, da jo obeležijo s tetovažo, najpogosteje je šlo za poklon Messiju, a večina tetovaž ni bila tako vpadljivih kot Mikova.