Pari šova Super par so se dogovorili, da bodo naredili vse, da tik pred finalom izpadeta Silvo in Melita, povratnika šova. Toda znova se je izkazalo, da se spletkarjenja v šovu Super par ne obnesejo in mize so se obrnile. Na koncu so tekle velike solze.

Ženske brez milosti do (bivšega) Mariborčana

Tokrat so morale ženske s priborjenim denarjem kupovati predmete in jih nalagati na soproge drugih. Tisti, ki bo prvi izgubil kak predmet, bo sedel na vročem stolu. Kot se je izkazalo, pa ste se dejansko borila le dva moška – Luka in Silvo, na katerega so se ‘spravile’ vse, razen Melite in Eve. Silvo je tako držal vse predmete, ki so jih kupovale Indira, Žanet in Ajda. Eva se ni držala dogovora, ker se ji je Silvo smilil.

Zelo veliko je lahko zapravljala in posledično na Silva nalagala Indira, ki si je s tem nakopala Melitino jezo. “Brez občutka si, tega pa nisem pričakovala od tebe,” je rekla mlajši sotekmovalki. Indiro so te besede prizadele. “Pomislila sem, da bi nehala zaradi Melitinih opazk, da sem slaba oseba,” je bil žalostna. Silvu so na koncu popustile moči in par je izgubil. Mariborčan je bil zelo jezen in odločen, da bo dokazal, da so goljufali in da z Melito še ne gresta domov. “Pomiri se in pokaži dostojanstvo,” ga je mirila Melita. “Šel bom do konca!” pa je bil jezen in razočaran Silvo.

Silvo Bezjak, Mariborčan, ki sicer s partnerko že nekaj časa živi v Ljubljani in je bil tokrat v šovu tarča skoraj vseh, je na družbenih omrežjih komentiral, da je šaro izpustil po okoli 15 minutah. “Niso mi samo popustile fizične moči, bil sem razočaran …… ampak so tekmovalke so me v žaru igre res naložile z razno kramo…. Luka me je še dodatno besedno provociral …… Videl sem goljufanje in na to sem vse opozoril in nič,” je zapisal in dodal, da nima vpliva na razplet igre, ima pa svoje mnenje.

Sledil je velik preobrat, kruto obnašanje se ni izplačalo

Nato pa je sledil preobrat. Matic je prekršil pravila, saj je Luki večkrat pomagal dvigniti harmoniko. Matic se je Silvu in Meliti opravičil, odgovornost pa je prevzel Luka, ki ga je prosil, naj mu popravi naramnico.

Voditelj je napovedal, da tokrat izločanja ne bo. Bo pa prihodnjič sledilo dvojno izločanje. Najprej se bodo spopadli Matic in Indira ter Luka in Ajda. En par od dveh bo izpadel. Sledili bodo izločitveni dvoboji in izpadel bo še par, ki bo pristal na četrtem mestu. Pare bo določil žreb v studiu.

V hiši so nato tekle velike solze. Zjokala se je Ajda, jokala je tudi Indira. Žanet, druga Mariborčanka v šovu, je obžalovala obnašanje do Melite in Silva. “Vsi trije pari smo izpadli totalni smradi,” je priznala, Evo pa označila za hinavko. Matic je pristopil k Silvu in Meliti ter se jima opravičil. Vidno razočaran nad razpletom igre je obžaloval pomoč Luki.