Kraljica Elizabeta II. je umrla 8. septembra. Tega pred tem datumom ni vedel nihče, razen nekega Twitterjevega uporabnika. Moški z uporabniškim imenom @logan_smith526 je namreč že junija napovedal, da bo kraljičin zadnji dan na zemlji 8. september 2022. Tvit je kmalu po uresničitvi napovedi postal zelo viralen, saj je kraljica dejansko umrla na napovedani dan.

Isti uporabnik Twitterja je delil tudi natančen datum smrti kralja Karla III., sedanjega kralja Združenega kraljestva. V tvitu je sporočil, da bo zadnji dan monarha točno 28. marec 2026. Uporabnik se je po tem, ko je tvit postal viralen, odločil, da bo svoj profil spremenil v zasebnega.

Ker je objava začela pridobivati veliko pozornosti na različnih platformah družbenih medijev, je uporabnik svoj račun spremenil v zasebnega. Od zdaj noben od njegovih prejšnjih tvitov ni viden tistim, ki mu ne sledijo. Vendar pa se na spletu pojavljajo posnetki zaslona z napovedanim tvitom, ki smo ga objavili v tem prispevku. Nek drug uporabnik je sporočil: “To je legitimno. Objavil ga je nekdo, ki mu sledim na portalu gab. Julija je Logan Smith res tvitnil, da bo kraljica umrla 8. septembra 2022, Charles pa 28. marca 2026. Tvit je arhiviran, Twitter pa je račun izbrisal.”