Štajerska zvezda resničnostnih šovov Lara Goršek Kos je pred kratkim ob pogledu na njen Twitter profil doživela precej neprijetno presenečenje. Nekdanji minister za notranje zadeve, dr. Vinko Gorenak, se je namreč odločil, da bo ob novici, da je Kosova začela slediti njegovemu profilu na Twitterju, stvar vzel v svoje roke. Kosova se je namreč odločila, da bo s svojimi sledilci delila zasebno sporočilo, ki ga je prejela od bivšega ministra.

Gorenak je namreč Kosovo presenetil s precej žaljivim in popolnoma nepotrebnim sporočilom, naposled pa se je še odločil, da bo zvezdnico blokiral. “Nisem opazil, da mi sledite. Za tako početje imam tri pogoje: ime in priimek, prava slika, minimalna količina možganov, vsaj toliko kot kokos. Pogojev torej nimate zato BLOCK,” je Gorenak zapisal v svojem sporočilu. Kmalu zatem je Kosova sliko njegovega sporočila delila še na svojem profilu na Twitterju in še dodala: “Am…kaj hudiča je bilo pa tole? A je Gorenak uredu? Se je zjutraj udaril v glavo? Spil preveč kave? Pozabil na zajtrk?”

Laro Goršek Kos so sicer njeni oboževalci sprva spoznal v resničnostnem šovu Kmetija, nazadnje pa smo jo lahko spremljali v lanskoletnem resničnostnem šovu Sanjski moški. O njenih nadaljnjih kariernih podvigih pa zaenkrat ostaja precej skrivnostna.