Skrivnostna Korošica Denise Dame slovi po številnih škandalih, od seksa pred kamerami v srbskem resničnostnem šovu Zadruga 5 do javnega razkrivanja, kateri znani Slovenci so že greli njeno posteljo. Spletna “vplivnica”, ki trenutno živi v Beogradu, je zdaj spet marsikoga pustila odprtih ust. Na TikToku je namreč razkrila, da namerava odpreti svojo spletno šolo za sponzoruše. Ta naj bi se po prvotnih načrtih odprla že 1. septembra, a zaradi težav s papirologijo je začetek šolanja prestavljen na še neznan datum.

“Sponzoruša” je pogovorni izraz za žensko, ki je v zvezi z moškim (navadno starejšim) le zaradi denarja, materialne varnosti ali luksuza. Izraz za moškega v takem odnosu je “sponzor” ali tudi “sugar daddy”.

@missddame

Instagram: denisedameofficiel #denizdejm #denisedame #fypシ #foryoupage #foryou #skola #sponzoruša💸👑

♬ original sound – MissDDame

Heteroseksualni moški naj si najdejo službo

Denise Dame je včeraj razkrila še, da je njena šola za sponzoruše namenjena le ženskam in tako imenovanim femom, torej moškim s poudarjenimi ženskimi lastnostmi. Starleta bo v šoli delila nasvete, kako prepoznati, uloviti in zadržati bogate sponzorje. Svetovala bo tudi, kako preveriti, ali je kupček denarja na sponzorjevem bančnem računu dovolj visok …

Heteroseksualnim moškim bo dostop v šolo za “sponzoruše” prepovedan. Ti moški naj si po besedah Denise Dame pač najdejo službo.

@missddame

Samo žene i feme. ❤️ #denizdejm #denisedame #sponzoruša💸👑 #skola #fy #fyp #fypシ #foryourpage

♬ original sound – MissDDame