Slovenska vplivnica si je za kuliso erotičnih fotografij izbrala kar šolo, in sicer OŠ Franja Goloba Prevalje. S tem pa je razburila tako vodstvo šole kot tudi številne starše. Zaradi neprimernosti njenega dejanja se je vodstvo šole obrilo tudi na policijo.

Šola o “fotošutingu” ni bila seznanjena

Kot poroča portal 24ur.com, je ravnateljica šole Andreja Tinta pretekli konec tedna prejela sporočilo in fotografije. “Ko sem se prepričala, da so fotografije res nastale na naši šoli, sem podala prijavo na Policijo in na občino, obvestila sem tudi inšpektorat za šolstvo,” je pojasnila zgrožena ravnateljica.

Policija zbira še informacije. Sicer jim še ni povsem jasno, kako je vplivnica sploh prišla v šolo: “V šolo ji je bil omogočen vstop, in sicer ji je to omogočila oseba, ki na šoli ni zaposlena, vendar ima ta oseba ključ do šole in lahko vstopa v šolo”.

Kaj pravi vplivnica?

Slovenska vplivnica Ana Pusovnik, ki služi tudi s svojim profilom na platformi Onlyfans, je za portal dejala, da ni bil njen namen, da se prepozna, kje so fotografije narejene. Sicer je priznala, da bi jih lahko posnela tudi v studiu. Glede same primernosti fotografij, pa je dejala le, da gre za fantazijo in da so bile fotografije narejene v času počitnic, torej takrat, ko otrok ni v šoli.