Kako bo novico sprejela njegova dolgoletna partnerica partnerica Danijela Martinović?

Veselo novico, da bo eden najbolj priljubljenih hrvaških pevcev postal očka, je potrdila njegova 14 let mlajša partnerica Hana Huljić. Kot je povedala, sta oba presrečna in že komaj čakata, da se jima pridruži nov družinski član, poroča portal 24ur.

Veselo novico potrdila njegova partnerica

Petar Grašo in Hana Huljić sta zvezo začela le nekaj mesecev po tem, ko je lanskega maja odjeknila novica, da se je glasbenik po 20 letih razšel z Danijelo Martinović. 45-letni Dalmatinec in njegova partnerica, prav tako glasbenica, sta zdaj sporočila veselo informacijo, da bosta letos postala starša.

Veselo novico je za Jutarnji list potrdila Hana. “Informacija je prava. Zelo sva vesela in navdušena, kaj drugega pa ne bi rada komentirala. Rada bi, da nekatere stvari ostanejo v najini zasebnosti,” je na kratko komentirala hči priljubljenega hrvaškega glasbenika in tekstopisca Tončija Huljića.

Grašo že v času zveze z Danijelo svojega zasebnega življenja ni komentiral, zato ne čudi, da tudi tokrat ni spregovoril o tem, čeprav je novica vesela. Se je pa pred tedni šušljalo, da naj bi se par pogovarjal tudi o poroki, ali je to res ali ne, zaenkrat še ni znano.