Priljubljena udeleženka resničnostnih šovov Kmetija ter Sanjski Moški Nina Radi, je odšla na operacijo v Splošno bolnišnico Celje. Ker je previdnost mati modrosti in ker iskriva Štajerka ničesar ne prepušča naključju, se je poleg zapestnice, ki so ji jo nataknili v bolnišnici, odločila za dodaten previdnostni ukrep.

“Označila” se je dvojno

Tudi simpatična Nina redno spremlja dogodke na domačih tleh, zato jo je, preden gre pod narkozo, seveda skrbelo dejstvo, da so pred kratkim usodno zamenjali dva bolnika. Nina je sicer prepoznaven obraz, a kljub temu se je dodatno “označila”. Na roko si je s kemičnim svinčnikom zapisala ime in priimek.

»Zakaj sem v bolnici, vam povem v naslednjih dneh, ko bo operacija za mano. Ta operacija bo pomembno v bistvu vplivala na mojo prihodnost in upam, da se ne odkrije kaj hujšega in mi uniči plane za naprej,« je pojasnila za Slovenske novice.

Ni edina Nina Radi

Radijeva pa je še pojasnila, da sploh ni edina Slovenka s tem imenom in priimkom: “Obstaja še ena Nina Radi. Obe prihajava iz istega konca Slovenije, obe imava enako letnico rojstva 1989.” V preteklosti je zaradi tega menda že prišlo do nekej nevšečnosti.