Vselej se tako zelo veselimo božiča, toda ko ta nastopi, se pogosto zgodi, da po obilnem božičnem kosilu skupaj z našimi najdražjimi preprosto obsedimo z odprtimi vrhnjimi gumbi naših hlač, ki jih zaradi tistega zadnjega kosa potice ne gre več zapreti, ter kolektivno gledamo katerega od pocukranih božičnih filmov.

Kaj pa, če letos božični dan zaključite nekoliko drugače in omogočite svojim trebušnim mišicam, da se malce razgibajo? Kako?

Tako, da se 25. decembra skupaj s svojimi najdražjimi odpeljete na Ptuj, v Areno Campus Sava in se ob božičnem stand up-u z veliko komično četverico nasmejite tako zelo, da bodo vaše oči popolnoma solzne, trebušne mišice pa bodo od krohotanja pozabile na goro praznične hrane, ki se je znašla v vašem trebuhu.

Vrhunska četverica za finale božiča

V Areno Campus Sava na Ptuju namreč prihaja tradicionalni božični stand up, ki letos prinaša kar štirikratno dozo smeha za popestritev prazničnih dni. Prisluhnili boste lahko vrhunski stand up komediji štirih priznanih komikov: Ranka Babića, Admirja Baltića, Lucije Ćirović ter Borisa Kobala.

Vstopnice za božični stand up v Areni Campus Sava na Ptuju po ceni 19 evrov za sedišče vas in vaše najdražje čakajo tukaj, nakup pa lahko izkoristite tudi za pripravo presenečenja – vaši domači gotovo ne bi imeli nič proti, če bi jih karte pričakale pod božično smrečico!

RANKO BABIĆ – stand up komik in igralec. Najbolje ga opišemo z besedami brutalno iskren, zabaven, neustavljiv – na odru, na filmu in v TV nadaljevanki.

ADMIR BALTIĆ – njegova šala o gibanici in baklavi je že skoraj ponarodela. Širše občinstvo je zabaval na odrih po vsej Sloveniji, v oddaji StendAp predstavlja, na RTV SLO pa v oddaji Kaj dogaja že nekaj let neutrudno raziskuje nove besede kot mag.Baltić.

LUCIJA ĆIROVIĆ– ena od prvih, ki so se v Sloveniji začeli ukvarjati s stand up komedijo. Ni samo največja, temveč tudi najstarejša komičarka pri nas, trdi zase (vse druge komičarke so pač nižje rasti in mlajše). Zagotovo pa je v Sloveniji edina, ki za govor uporablja tudi trebuh. Na nastopih jo spremlja piščanec Coco Ch.Adel.

BORIS KOBAL – poznamo ga s televizije in s številnih nastopov doma in v zamejstvu. Eminenca komedije v Sloveniji. Zadnja leta nas s svojimi iskrivimi idejami zabava tudi kot stand up komik.

Največ smeha za božič bo na Ptuju

Božični stand up je izvrstna izbira za nekoliko drugače preživet zaključek božičnega dneva, ki se bo vsem vtisnil v spomin. Smeh, ki ga delite z najdražjimi, je namreč še toliko bolj dragocen! In če kaj, se bo na tradicionalnem božičnem stand up-u na Ptuju smejalo!

Se vidimo v nedeljo, 25. decembra, ob 20. uri, ko bomo vse do 22.30 smeje uživali ob tradicionalnem božičnem stand up-u, ki ga bo letos izvedla sama smetana slovenske stand up scene! Vstopnice lahko kupite tukaj.

Arena Campus Sava je namreč idealno prizorišče, ki zadnje čase ponuja same poslastice za ušesa in za dušo (recimo Crveno Jabuko, Joker Out, Big Foot Mamo, Žana Serčiča, Siddharto …)! Spremljajte jih na njihovih socialnih omrežjih in na spletni strani in ne zamudite spektaklov, ki se obetajo prihodnje leto! Zagotavljamo, da bo borba za vstopnice huda!