Danes se bo na POP TV odvila zadnja epizoda šova Super par. V borbi ostajata tudi Mariborčanka Žanet Breški in Timotej Cizej iz Zagorja ob Savi. Znano je sicer, da se je par po koncu šova razšel. Se je njuna ljubezenska zgodba zaključila kljub temu, da sta osvojila naziv super para?

Kljub kasnejšem razhodu sta med tremi najboljšimi pari

Danes, v nedeljo zvečer, se bodo v zadnjo bitko za naziv super para podali trije pari: Indira in Matic, Eva in Rale ter Žanet in Timotej. Mariborčanka in njen (zdaj že bivši) fant sta se tako uspela priboriti med tri najboljše pare, kljub temu da sta se po šovu razšla.

Tekom šova je osem parov na različne načine preizkušalo svojo ljubezen, zaupanje in številne spretnosti. Indira in Matic sta si že zaslužila mesto v finalu, za drugo mesto pa se bosta najprej spopadla Eva in Rale ter Žanet in Timotej. Zmagovalni par se bo nato pomeril še v finalni igri.

V zadnjem izzivu bosta morala najboljša para pokazati, kako se zares ujemata. Par bo namreč na jezeru stal vsak na svoji polovici srca, vsak pa bo držal en ročaj torbe, v katerem bo denar. Tisti par, ki bo zdržal dlje, bo postal zmagovalni par in osvojil naziv super par.

Sveže zaljubljena Timotej in Žanet sta bila ob vstopu v šov skupaj dobrih šest mesecev in sta se v tekmovanju fizičnih in miselnih izzivov spopadla z drugimi pari, ki so bili skupaj po več let. Kar nekaj gledalcev je sicer zaradi njunih nesporazumov ob izzivih izrazilo mnenje, da mlad par nima srečne prihodnosti. To se je izkazalo za resnično, saj sta se Mariborčanka in njena ljubezen že pred nekaj meseci razšla. Timi je namreč dobil karierno priložnost v Nemčiji in tako zapustil Slovenijo ter z njo tudi Žanet.