Le kakšne sankcije sledijo zaradi tega razkritja?

Foto: POP TV

Nika Bečlić je že ob odhodu iz resničnostnega šova Kmetija napovedala, da bo razkrila produkcijske skrivnosti šova in namigovala, da jo je ekipa napeljevala k določenim dejanjem in izjavam. Tudi o tem, kako je kot najstnica kmalu po rojstvu izgubila otroka. “Novinarka na snemanju me je napeljala na to temo, sama je morda ne bi izpostavila. Bom pa več izdala čez pol leta, zdaj me zavezuje pogodba. A v šovu ni vse tako rožnato kot prikažejo,” je ob izpadu iz šova povedala za portal Žurnal24, za svoje neprimerno obnašanje pa okrivila pritiske s strani produkcijske ekipe. Nika se je šova sicer udeležila s svojim fantom Dominikom, ki je šov zapustil kazensko, ona pa mu je sledila.

Razjezila tudi sotekmovalce

Nika je, kot poroča spletni portal Žurnal24, na eni izmed spletnih platform res objavila obsežen video, v katerem je govorila o stvareh iz zakulisja šova, kljub temu da jo zavezuje pogodba o molčečnosti. Razkrila je morebitne prijeme, s katerimi naj bi produkcijska ekipa prisilila tekmovalce v določena dejanja in izjave pred kamero, kaj se je dogajalo v še ne predvajanih delih, povedala pa je celo, kdo naj bi bil zmagovalec letošnje Kmetije.

Ostali tekmovalci se z njeno potezo naj ne bi strinjali in so omenjeni video celo sami prijavili Popovi tiskovni predstavnici.

“Z njenim dejanjem se ne strinjam. Mi vsi moramo biti tiho, ona, ki je bila tam le en teden in pojma nima, kaj se je dogajalo, pa govori. Mi smo pogodbeno vezeni, poleg tega ni zabavno za gledalce, če se vse pove v naprej. Tudi določene stvari, ki jih je povedala v videu, ne držijo. Recimo to, da je imela Nina pred vstopom v šov fanta. Kot vem, je Nika na vezi le z dvema tekmovalcema in onadva sta verjetno tista, ki sta ji povedala o dogajanju na Kmetiji,” je Nikino dejanje za spletni portal Žurnal komentirala Polona Kranjc.

Kakšne bodo sankcije za Niko, ki jo zavezuje pogodba, razkrivanje produkcijskih skrivnosti pa se lahko sankcionira tudi s tožbo? “Žal nam je, da je prišlo do tega dogodka, saj naši gledalci zelo radi spremljajo Kmetijo in razkrivanje informacij vpliva na užitek ob gledanju oddaj. Imamo pa z vsemi tekmovalci sklenjeno pogodbo, ki je tudi osnova za naše nadaljnje ravnanje,” je sporočila tiskovna predstavnica Pop TV-ja.