»Zovu nas ulice

Idemo na-napolje

Potpetice zvec-zveckaju

Uzbuđenje djevojke trebaju …«

Priznajte, da ste si ob branju teh vrstic začeli kar nostalgično popevati. Priložnost, da ob spremljavi jugorockerjev skupine Crvena Jabuka te verze tudi dejansko zapojete, je pred vrati in sovpada z začetkom najbolj prazničnega meseca v letu!

V petek, 2. decembra, ob 21. uri se bo namreč v priljubljeni večnamenski dvorani Areni CAMPUS SAVA Ptuj, ki je zadnje čase prizorišče vrhunskih glasbenih poslastic, odvil nostalgično-praznično-jugo-rock spektakel!

Uvertura v praznike, kot je še ni bilo

Na ptujski oder namreč prihaja rock zasedba bivše Jugoslavije, Crvena Jabuka, ki vam bo letos namesto vseh prazničnih mož pričarala tisto pravo uverturo v praznični december. Vstopnice za težko pričakovani dogodek so že na voljo, zanje pa boste v predprodaji odšteli med 5 in 15 evrov. Če pa želite ultimativno praznično izkušnjo, celoten večer nadgradite z nakupom VIP vstopnice.

Vstopnice za dogodek, ki bo začinil vaš praznični december, vas že čakajo. Kje? Tukaj! Ali pa v kavarni Campus in na vseh prodajnih mestih Eventim.

In ker gre za praznično obarvan dogodek, so organizatorji praznično obarvali tudi prodajo kart – ki so lahko tudi izvrstno predpraznično darilo za vaše drage in vašo družbo. Ob obisku kavarne CAMPUS in naročilu pijače, boste namreč za vstopnico na koncert Crvene Jabuke odšteli samo 5 evrov!

Crvena Jabuka je rock zasedba iz bivše Jugoslavije, ki je svojčas tresla odre po vsej Jugoslaviji in tako obveljala za eno najbolj uspešnih in najbolj plodnih jugorock skupin. O tem, da so še kako živahni in rockerski, pa se boste lahko prepričali sami … Ne pozabite, 2. december 2022, ob 21. uri! Karte vas že čakajo s klikom na naslednjo povezavo!

O, ja, temelji priljubljene ptujske večnamenske dvorane Arena CAMPUS SAVA se zadnje čase kar pogosto tresejo – oktobra smo uživali ob fenomenalni dvojici Siddharte in Big Foot Mame, še pred tem ob Vladu Kreslinu in Orlekih, zato ne dvomimo, da bo Crvena Jabuka »razturala«! Takšnega začetka praznikov si gotovo niste predstavljali, kajne?

Te dni se na kavo podajte na Ptuj

Mimogrede, saj veste da dvorana CAMPUS SAVA ni le prizorišče nepozabnih koncertov, ampak prostor za veliko več? V sklopu dvorane je mogoče najti igrišča za rekreativni individualni in skupinski šport, kavarno, prostor za rojstnodnevne zabave otrok, dvorana pa gosti tudi številne večje prireditve.

Še posebej kavarna naj vam bo v prihodnjih dneh zanimiva, saj si lahko ob okusni kavi obetate še zelo ugoden nakup vstopnice na koncert Crvene Jabuke … Samo dobronameren namig …