Govoricam je konec, Ambrož je za portal zurnal24 potrdil, da sta se z Nino razšla. Bivša zaljubljenca je javnost spremljala in zanju držala pesti odkar sta se pred nekaj meseci spoznala v šovu Kmetija. Že nekaj časa sicer krožijo govorice, da sta prekinila zvezo, toda Nina je še pred kratkim zatrdila, da sta še vedno skupaj in da si še vedno skupaj gradita hišo. Sedaj ni jasno, kje je prišlo do šuma v komunikaciji, saj je Ambrož tokrat povedal, da se je njuna pravljica končala že nekaj časa nazaj.

Že dolgo časa nejasnosti glede stanja zaljubljencev

Kot je povedal za zurnal24, jima tudi v drugo ni uspelo. Nina nam je že več mesecev nazaj zaupala, da se zaradi medijske popularnosti z Ambrožem soočata z več problemi. Čeprav je večina zanju navijala, se je namreč pojavili tudi marsikateri nevoščljivec, ki si je z zlobnimi govoricami prizadeval, da bi se zaljubljenca razšla. Kot smo poročali pred kakšnim mesecem dni, so se takrat začele resne govorice o njunem razhodu, saj sta zaljubljenca izbrisala skupne fotografije.

Njune težave naj bi bile predvsem zaradi medijske pozornosti in nevoščljivcev. 

Takrat nam je Nina zaupala, da imata z Ambrožem res težave. “Vsako razmerje lahko naleti na krizo in vsaka stvar potrebuje čas, da se uredi, kot se mora. Usoda naju je združila na kmetiji in kako se bo najina pravljica nadaljevala boste izvedeli ob pravem času,” nam je takrat povedala. “Vem da ljudje navijajo za najino zvezo, da navijajo za to, da sva skupaj in skupaj gradiva začrtano prihodnost. Je pa bilo težko kaj delati, če so dnevno pritiski ali sta skupaj ali nista skupaj,” je še takrat dejala Mariborčanka. Toda težav žal očitno nista mogla prebroditi, čeprav Nina razhoda še ni komentirala.

Sanjska mariborčanka razhoda še ni potrdila oz. komentirala. 

Viden že z novo lepotico

Konec njune pravljice je potrdil samo Ambrož, ki je od takrat na družbenem omrežju viden že z novo lepotico, Ano Oder, kandidatko za Miss Slovenije. Ta je za zurnal24 dejala, da sta zaenkrat le prijatelja, ampak da ne zavrača možnosti, da se sčasoma razvije kaj več. Podobno je povedal tudi Ambrož, ki je dejal, da bo glede možnosti razvitja ljubezni iz prijateljstva “pametno molčal“.

Konec pravljice za Nino in Ambroža pa je kljub vsem vzponom in padcem vseeno velik šok za vse njune navdušence, saj sta si zaljubljenca skupaj gradila hišo, marsikdo pa je namesto razhoda pričakoval novice o naraščaju.