V Mariboru je zaživel nov klub. Otvoritve so se udeležili mnogi znani Mariborčani.

Včeraj, v petek, je v Mariboru v popolnoma prenovljenih prostorih centra MARIBOX na Loški ulici 13 zaživel nov klub KLUB. “Za nami je uspešna otvoritev kluba KLUB in včeraj smo Mariborčane popeljali na plesišče ter v mesto prinesli ekskluzivo, ki je že nekaj let pogrešana,” so sporočili iz novega kluba in poudarili, da si zgled jemljejo po odličnih evropskih nočnih lokalih.

Nastopil je Kristijan Crnica in dodobra ogrel občinstvo. Med povabljenimi niso manjkali niti župan Maribora Saša Arsenovič, košarkarski sodnik Sašo Pukl, Bojan Belna, Damjan Murko, fotograf Tibor Golob, Jurij Bradač, Sebastian in mnogi drugi. Otvoritev kluba sicer poteka v dveh delih. Petkov dogodek je bil namenjen ožjemu krogu, velika otvoritev pa se nadaljuje danes.

“Podpora lokalcev je najbolj pomembna in danes pričakujemo še boljši odziv Mariborčanov. Nočnega življenja in zabave je v Mariboru primanjkovalo, zato smo z izbrano glasbo, svetlobnimi efekti in odlično pijačo prve goste, ki so bili tudi priča prerezu traku, z veseljem pozdravili,” so še dejali v Klubu in napovedali, da se velika otvoritev kluba KLUB nadaljuje danes in ponovi na še višjem nivoju.