Današnji festival se bo odvil v vsakem vremenu, saj so postavili beduinske šotore, ki sprejmejo več tisoč ljudi.

Foto: Ivan Rebić

Drugi dan StellarBeat glasbenega festivala je ob akumulacijskem jezeru v Rogozi poskrbel za neverjeten festivalski dan, ki je bil obarvan v unikatnih zvokih dveh izjemnih didžejev.

Navdušila oba didžeja

Uspešno se je zaključil še drugi dan največjega elektronskega festivala v Sloveniji, StellarBeat. Izjemno vzdušje sta v Stellar Areni pričarala dižeja, ki sta s samo nekaj skladbami ustvarila slabo milijardo ogledov na platformi YouTube. S svojim edinstvenim zvokom, svežo kombinacijo čustvenega deep housa, fuzije EDM in techa, z elementi turških korenin, je navdušil Mahmut Orhan, za njim pa še amsterdamski didžej turškega porekla Burak Yeter, ki velja za enega najbolj marljivih talentov v industriji. Burakovi unikatni hipnotični ritmi so se tokrat tudi prvič zatresli v Sloveniji in poskrbeli za pravi ognjeni show. V glasbeni areni so se jima pridružili še eden najobetavnejših hrvaških EDM talentov Kosta Radman, lokalni tech house producent Ian Sound, mladi talentirani CHRNS, vzhajajoča zvezda slovenske elektronske glasbe Impulz in lanski zmagovalec DJ tekmovanja Mtrisstino.

Na svoj račun prišli tudi ljubitelji trših ritmov

Zabava se je razvnela tudi na Undetected odru, kjer je s svojimi techno in tech-house ritmi navdušil didžej bosanskega porekla Mladen Tomić. Ob njem so svoje odtenke techna predstavili še Veztax, ki je na slovenski elektronski sceni že vse od njenega začetka, pa Urban Jeram, Erik Gross, Celec, eden od zmagovalcev DJ tekmovanja MindWalk, obiskovalci pa so sončni vzhod tokrat pričakali z legendo techno scene na slovenskih tleh Gumjo.

Pred glasbenimi pustolovci še finalni dan festivala

Tudi danes, v nedeljo, 23. junija, se ob 19. uri pustolovska karavana seli na glavno prizorišče v Stellar Areno, ki jo bo s svojim showom, s katerim je že osvojil cel svet, zatresel nemški mojster hitov Robin Schulz. Na Undetecdet odru pa bo posadko vodil svetovno priznan techno dižej bolgarskih korenin Metodi Hristov.

Brezplačen prevoz iz Maribora v Rogozo

Organiziran je brezplačen avtobusni prevoz od Maribora do samega vhoda na festival. Spored in postaje najdete na www.stellarbeat.si. Enodnevne vstopnice so na voljo na spletni strani www.olaii.com, vseh bencinskih servisih OMV po Sloveniji, Trafikah 3DVA ter na samem vhodu na festival, ki se bo odvil v vsakem vremenu. Za primer dežja so postavljeni namreč beduinski šotori, ki sprejmejo več tisoč ljudi. Več informacij o festivalu pa lahko najdete na uradni spletni strani www.stellarbeat.si ali na družbenih omrežjih Facebook (@StellarBeatMusicFestival) in Instagram @stellarbeatmusicfestival.