Potem ko je na družbenih omrežjih zaokrožila fotografija dveh žensk, ki se zgoraj brez poljubljata v premierkini uradni rezidenci, se je nad Sanno Marin spet vsul plaz kritik. Sporna fotografija je nastala na zasebni zabavi, ki jo je za svoje prijatelje organizirala Marinova. Premierka je fotografijo označila kot neprimerno in se opravičila, navaja portal 24ur.

Premierka je bila kritik deležna že pred dnevi, ko so v javnost pricurljali posnetki z zabave, na katerih je videti, kako pleše in se zabava, v ozadju pa naj bi se slišalo ljudi, ki kričijo o kokainu. Marinova se je na kritike odzvala in branila svojo pravico do uživanja prostega časa.

Na sporni fotografiji se njeni prijateljici poljubljata zgoraj brez, oprsje pa si prekrivata z napisom Finska. Sanna Marin se je javnosti opravičila. “Takšna fotografija ne bi smela nastati, sicer pa se na druženju ni zgodilo nič neprimernega,” je dodala. Premierka je bila kritik deležna že pred dnevi, ko so v javnost pricurljali posnetki z zabave, na katerih je videti, kako pleše in se zabava, v ozadju pa naj bi se slišalo ljudi, ki kričijo o kokainu. Marinova se je na kritike odzvala in branila svojo pravico do uživanja prostega časa, prestala pa tudi test na droge, ki je bil negativen.