Oboževalci Ariane Grande so razburjeni nad njeno “dvojnico” Paige Niemann, ker je začela služiti denar z golimi fotografijami in posnetki na platformi OnlyFans. Paige je sicer znana po tem, da je zvezdnici zelo podobna in da jo z oblačenjem in ličili imitira ter tako ustvarja vsebino, na kateri izgleda identično ameriški pevki.

Pevki je ob vsebini “dvojnice” neprijetno

Paige je postala znana leta 2019, ko je objavila več videoposnetkov, v katerih je posnemala Ariano in pridobila veliko pozornosti, saj ni mogel nihče verejti, kako podobni sta si. Toda Ariana nad imitiranjem ni bila nikoli preveč navdušena, večkrat je omenila, da ji ob tovrstnih zadevah ni prijetno.

Paige si je profil na platformi OnlyFans ustvarila pred dvema tednoma, kmalu po tem, ko je dopolnila osemnajst let in začela objavljati vsebine za odrasle. Na eksplicitnem profilu ima zapisano “ekskluzivna vsebina, ki je od mene običajno ne bi videli,” ob tem pa verjetno, da ne bi imela težav na sodišču, zapisala, da na profilu ne imitira oz. posnema. Toda 18-letnica si je vse sledilce pridobila s posnemanjem pevke in kot poudarjajo njeni oboževalci, nima več svoje osebnosti oz. izgleda. Na fotografijah eksplicitnega profila je tako, kot pričakovano, naličena in oblečena v enakem stilu, po katerem je poznana tudi ameriška pevka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by paige niemann (@paigeniemann)

Arianini oboževalci so pobesneli takoj, ko so izvedeli za njen profil na platformi za odrasle. Že pred tem se je Paige namreč soočala z veliko sovraštva, češ da je njeno početje srhljivo in da potrebuje pomoč, saj ne zna več biti svoja oseba. Zaradi eksplicitnih vsebin je sedaj odziv oboževalcev seveda toliko hujši. “To, da je Paige Niemann odprla OF profil kot Ariana Grande, je ena najbolj nespoštljivih stvari, kar sem jih kadarkoli videla. Po mojem mnenju gre zelo predaleč in je odvratno, čudno in NORO NESPOŠTLJIVO,” je zapisala ena izmed njenih oboževalk.

Oboževalci ameriške pevke so se tako postavili na njeno stran, saj je večkrat izrazila nelagodje ob imitatorjih oz. posnemalcih, toda Ariana Grande kljub temu (še) ni javno komentirala situacije z njeno “dvojnico” na platformi OnlyFans.