Še nekaj dni in vstopili bomo v pustni mesec, ki v pustni prestolnici obeta spektakularne dogodke. V karnevalsko dvorano Campus Sava prihajajo Ceca, Siddharta, Zečić, Magnifico …

Foto: Campus Sava Ptuj

Prestolnica pusta, naše najstarejše mesto Ptuj, že nestrpno pričakuje februar, ko bo kar cel mesec v znamenju pustnih mask, pustnih krofov in drugih pustnih kulinaričnih dobrot ter predvsem zabave.

Za pravo pustno zabavo obstaja le en pravi, ultimativni prostor – karnevalska dvorana Campus Sava Ptuj, ki bo tudi letos prizorišče najbolj spektakularnih in najbolj nepozabnih pustnih dogodkov. In to takih, da si jih morate v koledar vnesti že sedaj!

Kaj vse se nam obeta?

Kurentovanje 2023 prinaša kar 9 nepozabnih pustnih dogodkov, ki se bodo odvili v priljubljeni karnevalski dvorani Campus Sava Ptuj, ki bo za potrebe Kurentovanja celo nekoliko spremenjena, saj bo prizorišče povečano proti nabrežju Drave.

Vstopnice za vseh 9 dogodkov vas že čakajo! Kje? Tukaj ali pa na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol. Na voljo je tudi nakup vstopnice, ki omogoča vstop na vse prireditve v karnevalski dvorani (zgolj za stojišče v parterju) in je prenosljiva.

Preden razkrijemo dogodke, priporočamo, da pripravite svoj rokovnik ali na mobilnem telefonu odprete svoj koledar za februar in nato pustne dogodke vestno vnesete vanj. Vsega, kar se bo dogajalo, ne smete namreč nikakor zamuditi …

Campus Sava

Foto: Campus Sava Ptuj

Kaj vse v karnevalsko dvorano Campus Sava Ptuj prinaša Kurentovanje 2023?

1. 3. februar – Otvoritveni koncert

NASTOPAJOČI: Ceca

KUPI VSTOPNICE

2. 4. februar – Rock večer

NASTOPAJOČI: Siddharta in Leteći odred

KUPI VSTOPNICE

3. 10. februar – Galama večer

NASTOPAJOČI: Dražen Zečić, Mambo Kings in Aktualova Galama

KUPI VSTOPNICE

4. 11. februar – Slovenski večer

NASTOPAJOČI: Kingstoni, Saša Lendero, Polkaholiki in Petkova pumpa

KUPI VSTOPNICE

5. 14. februar – Valentinov koncert

NASTOPAJOČI: Tomislav Bralić in klapa Intrade

KUPI VSTOPNICE

6. 15. februar – Otroška zabava

NASTOPAJOČI: Čuki in Ribič Pepe

KUPI VSTOPNICE

7. 17. februar – Kurentanc

NASTOPAJOČI: Magnifico in Rok’n’band

KUPI VSTOPNICE

8. 18. februar – Pustna sobota

NASTOPAJOČI: Jasmin Stavros, Natalija Verboten, Gadi in Buryana

KUPI VSTOPNICE

Bi VIP izkušnjo?

9. 19. februar – Pustna nedelja

NASTOPAJOČI: Chicas, Smile in Petkova pumpa

VSTOP JE PROST

Za Kurentovanje 2023 v karnevalski dvorani Campus Sava Ptuj je na voljo tudi prav posebna karnevalska vstopnica, ki vam omogoča obisk prav vseh karnevalskih dogodkov! Priskrbite si jo tukaj!

Preberite več o Kurentovanju 2023 v karnevalski dvorani Campus Sava Ptuj v prispevku Kam se gre v pustnem mesecu? Ni dileme … Vidimo se na spektakularnem dogajanju na Ptuju!

Na Maribor24.si bomo z vami tudi v času pustnega dogajanja, ko bomo poskrbeli za redne opomnike za vse nepozabne dogodke v karnevalski dvorani Campus Sava Ptuj. Naj bo Kurentovanje 2023 zares nepozabno!