Noč čarovnic ima svojo moč, še posebej, če jo preživite na najbolj udarnem rock spektaklu v večnamenski dvorani Campus Sava na Ptuju, ki je pravi skriti biser vrhunskih koncertov. Halloween rock spektakel tako 31. oktobra na Ptuj prinaša fenomenalno glasbeno poslastico – na odru se bosta namreč prvič po dolgih letih srečala dve izmed najbolj poznanih slovenskih skupin.

Za noč čarovnic ne ostajajte doma, ampak se udeležite enega trenutno najbolj prodajanih rock spektaklov pri nas! Karte vas čakajo tukaj.

Dame in gospodje, Siddharta in Big Foot Mama! Da, zvesti oboževalci koncert že nekaj časa nestrpno pričakujejo, priložnost, da se rock spektakla prav na noč čarovnic udeležite tudi sami, pa še vedno ostaja. Vstopnice vas namreč čakajo kar tukaj.

Če želite noč preživeti v dobri družbi, razmislite tudi o rezervaciji VIP mize za 4 ali 8 oseb, s čimer bo rock spektakel kultne dvojice bandov dobil še prav poseben pridih.

Do 31. oktobra je še nekaj dni, do takrat pa se lahko na koncert dodobra pripravite s poslušanjem najljubših komadov Siddharte in skupine Big Foot Mama!

Skriti biser vrhunskih dogodkov

Glede na rock dogodek, ki bo zatresel temelje dvorane Arena Campus Sava na Ptuju, je jasno, da večnamenska dvorana na področju velikih koncertov z zavidljivimi zasedbami ni novinka – nedavno so gostili Vlada Kreslina in Orleke, v prihodnje pa se obeta tudi ogromno Martinovanje in celo decembrski koncert Joker Out&Žan Serčič!

Večnamenska dvorana CAMPUS SAVA na Ptuju predstavlja odlično lokacijo za koriščenje številnih priložnosti za vse generacije. V sklopu dvorane je mogoče najti igrišča za rekreativni individualni in skupinski šport, kavarno, prostor za rojstnodnevne zabave otrok, dvorana pa gosti tudi številne večje prireditve.