Iskrice so preskočile med Kajo Casar iz Sanjskega moškega in Ambrožem Vahnom Kraljem iz Kmetije, ki v novem glasbenem videospotu nastopata kot zaljubljen par. V njemu ne manjka strasti in vročih pogledov, ali je na obzorju nov zvezdniški par?

V vlogi sta se zelo sprostila

Iskrice lahko vidimo v novem videospotu ansambla Galama, v pesmi Pojdi z mano dekle. Ansambel sestavljajo Miha Mohorko, Klemen Smogavec, Miha Kropec in Filip Frešer. Zase pravijo, da so si v zasebnem življenju med seboj zelo različni tako vizualno kot karakterno. Mlad ansambel, ki na odru vedno naredi »galamo« in dobro zabavo, je tokrat moči združili s Kajo in Ambrožem, ki sta v svoji vlogi nastopila zelo prepričljivo.

Energična polka z zanimivim besedilom in dobro melodijo je igriva in gre hitro v uho. Njen čar in mladostno energijo smo Galamovci začutili takoj, ko smo pesem prvič slišali, in upamo, da bodo enako začutili tudi naši poslušalci.” So o svoji novi pesmi povedali fantje.

Pod melodijo in besedilo se je podpisal Rok Švab, sicer član prepoznavnih Modrijanov. V videospotu pa lahko zasledimo tudi Michaela Orešarja, kitarista Ansambla Igor in zlati zvoki, pri katerem so skladbo tudi posneli. Glasbeni prijatelji, skupaj s Kajo in Ambrožem so se očitno dobro ujeli.

Nobena skrivnost ni, da sta se Kaja in Ambrož v videospotu popolnoma sprostila in prepustila, čeprav sta se v tej vlogi znašla prvič. So krive izkušnje pred kamero ali pa je med njima res preskočila iskrica?