Ponosna mamica je navdušena ponosno novico delila kar preko instagrama: “Tukaj je. Tako vznemirjeni sva, da vam lahko predstaviva najine majhne sanje, ki so se uresničile. Obe sva zdravi in veseli, mali Baldwinčki pa preživljajo dan med povezovanjem z novo sestrico in izrekanjem dobrodošlice. Veliko ljubezni vsem. Tako veseli sva, da lahko te čudovite novice praznujeva z vami,” je zapisala.

Ponosni očka

Zapis je kasneje delil tudi ponosni očka, 64-letni igralec Alec Baldwin. Čestitke staršema so kar deževale. Starša sta sicer precej aktivna kar se tiče zagotavljanja potomstva, Ilaria je namreč že njun sedmi skupni otrok, pred zadnjim porodom pa je bila mamica precej dejavna v porodnišnici. Ilario so doma pričakali: 9-letna Carmen, 7-letni Rafael, 6- letni Leonardo, 4-letni Romeo, 2-letni Eduardo in 18-mesečna Maria Lucia, ki jo je donosila nadomestna mama.

Starševstvo je za igralca “ultimativno potovanje,” je pojasnil v nekem intervjuju, zato imata z ženo tako ogromno družino. Podrobnosti pa rada delita na družbenih omrežjih.

Ko sva se poročila, sem najprej predlagala, da malo počakava, saj sva šele sveže poročena. Pet mesecev kasneje sem spoznala, da sem noseča s Carmen in seveda sem se zelo razveselila, da bom postala mama,” je pojasnila Hilaria.

Odtlej se je razveselila še precejkrat in morda niti ne zadnjič.