Pred nekaj dnevi smo poročali, da bo Al Pacino pri 83 letih že četrtič oče. Njegova 29-letna partnerka Noor Alfallah je v osmem mesecu nosečnosti, so v torek poročali ameriški mediji. Mnogi oboževalci so zaradi zvezdnikove visoke starosti podvomili, da je 83-letnik oče tega otroka. Očitno je imel dvome tudi sam, saj naj bi imel določene zdravstvene težave. Zahteval naj bi namreč test očetovstva, ki je potrdil, da je res on oče.

Nosečnost naj bi ga precej presenetila

Zvezdnik je zaradi svoje visoke starosti podvomil v to, ali je res on tisti, s katerim bo 29-letnica dobila otroka, prav tako naj bi imel določene zdravstvene težave, ki običajno povzročajo neplodnost. Zato je še pred rojstvom otroka zahteval test očetovstva, ki je potrdil, da je pri taki visoki starosti še zmožen ‘zadetka v polno’.

Po poročanju TMZ-ja je 83-letnega igralca nosečnost njegove partnerice precej presenetila, zato je potreboval dokaz v obliki DNK-testa, da se je prepričal, saj sprva ni zaupal in verjel v svojo plodnost.

Pacino in njegovo dekle Alfallah naj bi bila par od aprila lani. Al Pacino že ima tri odrasle otroke iz prejšnjih zvez, in sicer 33-letno hčerko Julie ter 22-letna dvojčka Antona in Olivio.

V intervjuju za revijo The New Yorker leta 2014 je igralec, ki je med drugim zaslovel s filmi Boter, Brazgotinec in Vonj po ženski, za slednjega je leta 1993 tudi prejel oskarja, spregovoril o svojih otrocih. “Odgovoren sem zanje. Sem del njihovega življenja. Če nisem, to žalosti mene in njih,” je povedal.